Kalender: hier vind je Radio 2 deze zomer!

woensdag 7 juli 2021 - 07:01
Van de Kempen tot de kust, deze zomer doorkruist Radio 2 heel Vlaanderen! Kim Debrie en haar Ladybikers zijn de perfecte gids voor een heerlijke vakantie dichtbij. En ook de Radio 2 karavaan trekt erop uit met allerlei leuke activiteiten.

Zo leuk wordt de Radio 2 Karavaan!

Kookdemo’s van The Messy Chef

Je kan Jelle Beeckman, bekend als The Messy Chef bij ‘De Madammen’ op Radio 2 nu ook zelf aan het werk zien. Laat je verleiden door zijn eenvoudige, zomerse gerechtjes, gebaseerd op lekkers van bij ons. 

Let’s Groove

Als je kan bewegen, kan je Grooven! Geen halsbrekende toeren of ingewikkelde pasjes, maar lekker bewegen op muziek. Iris Van Hoof, bekend van de Radio 2 Vlaamse 30, geeft verkwikkende sessies. Voor alle leeftijden.

Chris Dusauchoit

Goede raad nodig voor je met je huisdier op reis vertrekt? Dierenvriend Chris Dusauchoit helpt je op de goede weg. Ook met andere vragen over je geliefkoosde huisdier.

Doe de smaaktest

In de smaaktest van het programma ‘De Inspecteur’ op Radio 2 oordelen luisteraars welk product ze het lekkerste vinden. En nu is het aan jou!

Ontmoet een Ketnet-wrapper

Hét moment om met je favoriete wrapper op de foto te gaan of om een handtekening te vragen. Neem gerust een Ketnet gadget mee naar huis.

Kom op tegen Kanker

Hoe goed fiets jij op rollen? Ga de uitdaging aan, neem het op tegen je vrienden en steun meteen ook Kom op tegen Kanker.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!