Loredana na operatie aan lymfeklier: "Nu voel ik me goed, maar dat was de eerste weken wel anders"

zaterdag 15 februari 2020 - 09:00
Loredana geniet van wat vakantie op Tenerife. Maar Kim Debrie mocht haar toch even uit bed bellen.

"Het is een hectisch en druk jaar geweest. Er waren veel optredens: met Patrick (Patje Krimson), DJ-sets, met 2Fabiola, ... En dan kwam die operatie er ook nog eens bij. Daardoor ben ik een maand buiten strijd geweest. Vanaf volgende week begin ik weer met optreden." Er werd een goedaardig gezwel gevonden aan Loredana's lymfeklier. "Hij zat tussen mijn speekselklieren, vlak tegen mijn kaak. Ze hebben vanuit de achterkant van mijn oor en mijn haarlijn moeten snijden om 'm weg te krijgen. Ik voel dat het elke dag een beetje beter gaat. De zon hier in Tenerife zal er ook voor iets tussen zitten."

Nu voel ik me goed, maar dat was de eerste weken na de operatie wel anders.

Loredana

"Ik kan mijn mond intussen weer goed bewegen. De eerste had ik veel last van mijn kaak door de zwelling. Nu heb ik nog wat last van verlamming aan de linkerkant. Ik moet gewoon nog wat geduld hebben. (lacht) Maar 't komt helemaal goed! In april moet ik terug op controle."

Ti sento

Loredana vierde Valentijn met een nieuwe single, 'Ti Sento'. "Het is een cover. Het originele nummer is van mijn geboortejaar! Het was een hele uitdaging om te zingen, het is héél hoog! 't Is misschien wel het moeilijkste wat ik ooit gezongen heb. Maar ik ben natuurlijk Italiaanse in hart en nieren, mijn ouders zijn alle twee in Italië geboren. Ik spreek nog steeds veel Italiaans met hen, dat zal er altijd wat in blijven zitten." De videoclip voor 'Ti Sento' werd ook in Tenerife opgenomen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!