Luc Appermont: "Als ik mijn prik krijg, kijk ik de andere kant op"

zaterdag 27 maart 2021 - 10:28
Luc Appermont
Radio 2
Luc Appermont heeft nog géén uitnodiging voor zijn vaccinatie gekregen. "Niet erg", lacht hij. "Zo voel ik me toch nog even jong." Maar als het zover is, gaat hij de andere kant opkijken want Luc houdt niet van naalden.

"Als ik op het Journaal beelden zie van vaccinaties, sluit ik altijd mijn ogen", zegt Luc. "Ik hou echt niet van prikken."

 Luc heeft wél al in het krantje van zijn gemeente geposeerd op een foto met Bart om de inwoners aan te moedigen om zich te laten vaccineren. 

"Mijn schoonmoeder heeft haar prik al gehad"

"Schoonmama Madeleine heeft haar eerste prik woensdag al gekregen en gelukkig zonder bijwerkingen" vertelt Luc.

Hij zal wellicht eerder dan Bart gevaccineerd worden gezien zijn leeftijd. "Ik ga een polo of een pull aantrekken zodat het vlot kan gaan". 

Luc gaat niet incognito naar het vaccinatiecentrum. Als Luc en Bart naar zee gaan, zetten ze altijd een petje en zonnebril op. "Maar in het vaccinatiecentrum zal een mondmasker wel volstaan. Koning Albert en Koningin Paolo zaten daar tenslotte ook gewoon tussen de anderen te wachten op hun prik. Dus waarom zou ik me wegsteken." 

"Na mijn vaccinatie luister ik naar de Prikcast van Radio 2"

Luc heeft meegewerkt aan de Prikcast van Radio 2. Daar gaat hij zeker naar luisteren als hij 15 minuten moeten wachten na zijn vaccinatie. "Het was héérlijk om nog eens in de studio te zijn. De klik was er meteen tussen o.a. Margriet Hermans, James Cooke en de andere gasten."

"Ik hoop zo snel mogelijk opnieuw De Zoete Inval te presenteren"

Luc hoopt dat als iedereen gevaccineerd is, de opnames van De zoete Inval snel opnieuw starten. Mét publiek in de studio. "Daar kijken we met de hele ploeg naar uit" besluit hij.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!