Marie Verhulst: “Mensen zeggen toch dat je op den duur een beetje op je hond begint te lijken”

zaterdag 12 december 2020 - 16:36
Samson en Marie
In 2020 kreeg Samson een nieuw baasje. Gert Verhulst gaf de leiband door aan dochter Marie. Het was ook het jaar waarin de hele familie Verhulst populairder werd dan ooit. In ‘Wat een jaar’ blikt Marie Verhulst terug op het bijzondere jaar 2020.

“Het jaar is inderdaad net iets anders gelopen dan ik verwacht had”, vertelt Marie. “Het leukste wat ik heb mogen doen in 2020 is met Samson een serie maken voor Ketnet. Wij hebben meer dan 100 afleveringen opgenomen!”

De Verhulstjes

Tijdens de eerste corona lockdown dit voorjaar maakte broer Viktor Verhulst een vlog voor VIER: ‘Viktor Vlogdown’. Daar kon je zien dat Marie en Viktor naast broer en zus ook twee goeie vrienden zijn. “Viktor is mijn allerbeste vriend, en ik hoop dat ik ook zijn beste vriendin ben”, lacht ze.

Er komt nu ook een vervolg onder de vorm van een realityreeks over de hele familie Verhulst: ‘De Verhulstjes’.

Ik lees vaak reacties op het internet met ideeën die mensen hebben over onze familie 

Marie Verhulst

“Met Viktor zijn vlogs konden we ons thuis nog af en toe verstoppen, maar met die realityreeks niet natuurlijk… Ze volgen ons, met een camera. De mensen thuis krijgen een inkijk in ons leven. Ik lees vaak reacties op het internet met ideeën die mensen hebben over onze familie en ik hoop dat we die met deze realityreeks een beetje kunnen bijsturen.”
Er wordt vooral bij de familie Verhulst thuis in Oostduinkerke gefilmd. Wanneer de reeks op televisie te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

Corona

Tijdens de corona lockdown werd er ten huize Verhulst veel gesport: “Tijdens de eerste lockdown heb ik bijna elke dag gesport”, vertelt Marie nog. “Dan was dat onderling bij ons thuis een soort van wedstrijd ‘wie het meeste dagen na elkaar sport’. Toen zat ik aan 40 of 50 dagen, denk ik. Maar nu is dat toch wel serieus geminderd.”

En of Marie net als zo veel Vlamingen een bezoekje aan de kapper mist?
“Mis ik de kapper? Mensen zeggen toch dat je op den duur een beetje op je hond begint te lijken”, lacht ze.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!