Metejoor zingt Klassiekers uit de jaren '80!

zaterdag 17 april 2021 - 07:53
Al is zanger Joris van Rossem van Metejoor zelf pas geboren in 1991, deze week verdiepte hij zich in de muziek van de jaren '80! Speciaal voor zijn komst naar 'Wat een week' maakte hij ook een hedendaagse mix van 'Smoorverliefd' van Doe Maar én 'Smoorverliefd' van Snelle!

Metejoor zong ook 'Wicked Game' van Chris Isaak, een nummer uit 1989. Een tip van z'n mama! "Het is wel eens een leuk moment om iets Engelstalig te brengen. Ik luister veel muziek, maar ik zou niet weten van welk jaar dat nummer is. Mijn moeder zei: 'misschien is dat wel iets voor jou?' Zij is helemaal wild van dat nummer", vertelt hij enthousiast. "Ik heb ook gekeken naar de videoclip van die song en daar speelt een heel mooie dame in mee: topless!"

Ook 'Suzanne' van VOF De Kunst zong hij met reden: "Ik ben al m'n hele leven een grote reggaefan. En dat ga je hier ook wel wat in horen. Dat nummer zong ik ook al tijdens de eerste livetour die ik ooit deed met m’n liveband. Mijn vader speelt als hobby trouwens in een reggaeband!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!