Miss België Kedist Deltour: "Ik denk dat ik als persoon heel veel ga groeien dit jaar"

zaterdag 3 april 2021 - 10:27
Foto: Emile Van Doorn
Deze week werd een nieuwe Miss België verkozen: Kedist Deltour. Miss België 2020, Céline Van Ouytsel heeft haar kroontje doorgegeven. Dus belden Ruben Van Gucht en Kim Debrie in 'Wat een week' met de beide schoonheidskoninginnen!

De kersverse winnares is Kedist Deltour, een 23-jarige uit Harelbeke. Sinds haar overwinning woensdagavond heeft ze nog niet veel kunnen slapen van de spanning. “Het waren korte nachtjes!", vertelt Kedist. "Het was ongelofelijk. Ik had heel veel stress. Ik was tijdens de verkiezing heel hard aan het twijfelen. Mijn hele lichaam was aan het trillen."

Ik had heel veel stress!

Kedist Deltour

Paaseieren

Een Miss moet op haar lijn letten... Maar Kedist zal zich niet inhouden dit weekend! Ze lust heel graag paaseieren: "Ja tuurlijk! Ik hou van chocolade", lacht Kedist. "Ik heb ook al frietjes gegeten! Ik eet alles."

Of Miss België 2020 Céline Van Ouytsel tips had voor haar opvolgster? “Het traditionele antwoord: blijf gewoon jezelf en geniet ervan! Het gaat heel snel voorbij."


"Ik moet nog heel veel leren. Ik ben nog piepjong. Het is een nieuwe wereld die voor me open gaat. Maar ik heb er superveel vertrouwen in. Ik denk dat ik als persoon heel veel ga groeien dit jaar", vertelt Kedist nog. "Ik heb er superveel zin in."

Blijf gewoon jezelf en geniet ervan!

Céline Van Ouytsel, Miss België 2020

"Ze moet alles proberen! Alles waar ze zich goed bij voelt. Het is nu haar jaar. Ik hoop dat ze een drukke agenda krijgt en kan tonen wat voor een toffe persoon ze is", vindt Céline.

Vrede op aarde

De leukste ervaring tijdens haar jaar als Miss België? Céline: "De opnames voor 'Vrede op aarde'. Dat is een ervaring die me altijd zal bijblijven. Het was een toffe groep."

Kedist is kapster van opleiding, maar ze heeft nog grote dromen: “Ja, ik wil heel graag kinderen helpen, zeker hier in België. Ik wil helpen met goeie doelen."


Of een Miss België altijd aangesproken moet worden met haar titel? "Nee hoor. Iedereen mag me nog altijd gewoon Kedist noemen! Ik ben nog altijd even gek."
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!