Natalia over 2020: “Die eerste golf is zo wat aan mij voorbij gegaan. Ik had pas na 14 dagen door dat er effectief een lockdown was”

zaterdag 5 december 2020 - 22:33
Natalia
In ‘Wat een jaar’ blikt Natalia terug op 2020, het jaar waarin ze mama werd. Dochter Bobbi-Loua is ondertussen 8 maand en Natalia’s nieuwe leven is helemaal zoals het moet zijn, vertelt de zangeres aan Kim Debrie en Ruben Van Gucht: “Het is anders, maar ik voel wel dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en dat is heel leuk om te voelen.”

De zangeres was hoogzwanger toen de coronacrisis uitbrak: “Dat is een week voor ik moest bevallen begonnen. Dan ben je al enorm gefocust op die bevalling en wat er gebeurt met je lichaam. En als ze geboren is, dan ben je daar mee bezig. Dus die eerste golf is zo wat aan mij voorbij gegaan. Ik had pas na 14 dagen door dat er effectief een lockdown was, omdat je met de auto niet ver mocht rijden.”

Cocon

Als kersverse mama mocht Natalia geen babybezoek ontvangen, maar dat vond ze geen probleem: “Het was zalig. We zaten echt in ons coconnetje. Er is niets of niemand van de harde buitenwereld die in je cocon kan. Op dat gebied was dat wel leuk, dat je geen energie van buitenaf kon binnenkrijgen. Ook al was dat dikwijls wel positieve energie geweest. Het is gewoon uniek. Misschien maken we dat maar 1 keer mee.”

“Ik ben nu 40 geworden. Het is allemaal hoe het moet zijn. Ik voel gewoon dat het allemaal juist is en dat is super leuk om dat te voelen", vertelt Natalia nog. Ze vierde deze week haar 40e verjaardag.

Dochter Bobbi-Loua begint ondertussen door te slapen, vertelt Natalia nog: “De laatste tijd slaapt ze echt lang. Tegen 21u gaat ze naar bed, en pas tegen 8u was ze vanmorgen weer wakker. Dat is wel leuk. Dat was wel welkom.”

Ik probeer heel hard bij m’n gevoel te blijven en me niet te laten beïnvloeden

Natalia

De zangeres probeert in het leven zo veel mogelijk haar buikgevoel te volgen: “Ik denk dat je in het leven vooral in het oog moet houden dat de omgeving, mensen van buitenaf, de maatschappij, je niet te veel beïnvloeden naar je persoonlijk gevoel. Daar probeer ik heel hard op te letten. Er zijn heel veel regeltjes, dingen die mensen vinden: ‘het moet zo en zo’. Ik heb dat helemaal niet. Ik probeer heel hard bij m’n gevoel te blijven en me niet te laten beïnvloeden. Dan botst dat natuurlijk wel eens met sommige mensen.”

Radio 2 Bene Bene kerstshow

Natalia kijkt ook al even vooruit naar de 'Radio 2 Bene Bene kerstshow' van zondagmiddag: “Het is geweldig om in deze tijden op een podium te staan, zelfs zonder publiek. Het geeft het gevoel dat je in een ‘veredeld repetitiekot’ zit. Het is zo leuk nog eens muzikanten te zien. Je hebt die mensen al zo lang niet meer gezien. Ik word instant happy.

Op zondag 6 december kan je om 15.30u kijken naar de 'Radio 2 Bene Bene kerstshow', in de nieuwe app van Radio 2. Er zijn optredens van Natalia, Sandra Kim en de Soulbrothers. 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!