Onbekend cassetje van Ringo Starr en Paul McCartney werd geveild voor het goede doel, maar opbrengst stelt teleur

woensdag 20 mei 2020 - 11:04
Ringo Starr & Paul McCartney
Fred Duval
De Engelse DJ Tony Prince verkocht via de online-veiling Omega Auction een exclusieve opname van de voormalige Beatles Ringo Starr en Paul McCartney. Hij had meer verwacht van de opbrengst.

Angel in disguise

Op dinsdag 19 mei werd een uniek en gegeerd cassetje voor Beatles-fans geveild bij het online-veilinghuis Omega Auction. Op het bandje staat een demo-opname van het liedje 'Angel in disguise', gezongen door Ringo Starr en Paul McCartney. Het liedje was aanvankelijk bestemd voor het album 'Time Takes Time' van Ringo Starr in 1992, maar het werd niet weerhouden voor de plaat. Op het cassetje staan er 2 versies van het liedje. De eerste werd gezongen door Ringo Starr, de tweede door Paul McCartney.

Minder dan verwacht

De Engelse DJ Tony Prince kreeg het bandje in zijn bezit toen hij op zoek was naar artiesten om het liedje opnieuw op te nemen. Voor het goede doel, NHS Charities Together Covid-19 Urgent Appeal-fonds, wou hij het bandje veilen. Hij verwachtte dat het cassetje 20.000 Britse pond of 22.370 euro zou opleveren. De nieuwe eigenaar kreeg het na de veiling in handen nadat hij 9.900 pond of 10.000 euro op tafel legde en dat was duidelijk minder dan verwacht.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!