Sandra Kim: "Ik heb zoveel moeten liegen! Alleen mijn echtgenoot, moeder en manager wisten het"

zaterdag 7 november 2020 - 08:40
Finalisten The Masked Singer
VTM
Gisterenavond vielen de maskers af! Eindelijk weten we wie Koningin, Wolf en Duiker uit 'The Masked Singer' zijn. Winnares Sandra Kim, Koningin, werd vanmorgen uit bed gebeld door Kim Debrie en Ruben Van Gucht in 'Wat een week'.

"Ik heb enorm veel reacties gekregen! Tot twee uur vannacht ben ik bezig geweest met berichtjes te beantwoorden!", vertelt Sandra.
Of het moeilijk was om te zwijgen? “Ik babbel zoveel! Ik ben van Italiaanse afkomst. Mijn echtgenoot, moeder en manager wisten het. Het is moeilijk om te liegen. Ik heb zo veel gelogen tegen vrienden en familie!”


“Ik heb het Songfestival gewonnen, een hele ervaring. Maar dit is ook een ongelofelijke ervaring. Iedere week zag ik die beelden op tv, het was zo’n mooie productie! Ik ben blij dat ik in de finale zat samen met Wolf en Duiker. "

Het is moeilijk om te wenen onder zo'n masker

Sandra Kim

“Ik dacht dat Duiker ging winnen, Giovanni Kemper was zo goed. Hij beweegt goed, zingt goed, ongelofelijk! Toen we nog met twee waren had ik schrik… Ik dacht: het is hier gedaan, hij gaat winnen! Ik was echt verrast. Ik heb geweend toen ik hoorde dat ik de winnaar was, maar het is moeilijk om te wenen onder zo’n masker!”

 

Renaissance

Of dit het begin is van iets nieuws? “Het is geen nieuwe start. Wel een Renaissance! Ik ben nooit gestopt met zingen. Ik ben altijd blijven optreden met m’n muzikanten. Ik ben echt blij. Er komt een nieuwe single aan!”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!