Stan Van Samang is fier op z'n dochtertje Stella: "Ze kan ondertussen stappen!"

zaterdag 30 januari 2021 - 15:07
Stan Van Samang
Op de vraag hoe zijn week was antwoordt Stan Van Samang in 'Wat een week' opgetogen: “De kindjes hebben niet zo heel slecht geslapen." Bij Kim Debrie en Ruben Van Gucht vertelt hij vol trots over z'n zoontje Lenny en dochtertje Stella.

Lenny is ondertussen 3,5 jaar, maar 's nachts doorslapen doet hij nog niet. Op Instagram deelde de zanger deze week een schattige foto van z'n zoontje. “Ik heb thuis een kot waar ik lawaai kan maken. En een van Lenny z’n hobby’s is lawaai maken. Dus heeft hij gehoorbescherming. Hij wou op de trommel spelen, niet echt ritmisch, maar wel hard", vertelt de zanger lachend.

Dochtertje Stella is onlangs 1 jaar geworden en kan ondertussen al stappen. “Een beetje voor ze 1 jaar geworden is was ze ermee weg", vertelt de fiere papa. “Het maakt eigenlijk niet zo veel uit. Maar ik vind het wel goed dat ze snel stappen, ok je moet er dan wel achter crossen, maar ze kan nu wel wat meer haar plan trekken. Het is een vorm van zelfstandigheid.”

Thuis

Sinds enkele weken is Stan te zien als ondernemer ‘Harry Peeters’ in Thuis. Of ze veel gemeen hebben? “Onze baard”, grapt Stan. Voor de rest zijn er toch vooral verschillen: “Hij gaat over lijken, het is een opportunist tot in de kist.”

De studio’s waar de opnames voor Thuis plaatsvinden zijn dichtbij Stan z’n thuis. “Vroeger moest ik al wel eens naar Brussel, en dan sta je in de file, maar nu kan ik met de fiets!”

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!