Tom Waes: "Ik heb drie weken lang met 2 krukken gelopen, nu nog met 1 kruk"

zaterdag 9 januari 2021 - 10:09
Tom Waes in Reizen Waes
Met duizenden tips van de Eén-kijkers in de hand reisde Tom Waes door alle Vlaamse provincies en Brussel. Dat deed hij zonder het zelf te weten met gescheurde kruisbanden! De presentator maakte dit voorjaar een val met zijn motor, enkele dagen voor de opnames van een nieuw seizoen ‘Reizen Waes’.

In 'Wat een week' vertelt Tom dat hij enkele weken geleden geopereerd werd aan de knie​​​​​​: "Nieuwe kruisbanden, een nieuwe mediaal band, de meniscus afgeschraapt..."

"Ik heb heel Reizen Waes gedraaid met gescheurde kruisbanden, maar dat wist ik niet. Het deed allemaal wel pijn. Ik was wat op de sukkel en de laatste draaidag ben ik toch maar naar het ziekenhuis gegaan waar ze een MRI-scan genomen hebben. Daar zagen ze dat alles gescheurd was", vertelt de presentator.

Bart De Pauw

In de eerste aflevering van 'Reizen Waes Vlaanderen' gaat Tom met Maaike Cafmeyer het Heuvelland ontdekken. Ze nemen er samen een kabellift en genieten van het prachtig landschap. "Ze nodigde me uit, en toen we er op zaten vertelde ze dat ze hoogtevrees had", lacht Tom.

Ik ben ongelofelijk blij dat het eindelijk voor de rechtbank zal komen. En ik hoop dat het in seriniteit kan verlopen

Tom Waes

Maaike Cafmeyer is een van de bekende vrouwen die Bart De Pauw aanklagen wegens grensoverschrijdend gedrag. Tom Waes en Maaike kennen elkaar goed, sinds de opnames voor Het Geslacht De Pauw in 2004, waar beiden in meespeelden. Tom wil er kort op reageren: "Ik laat het een beetje berusten nu. Ik ben ongelofelijk blij dat het eindelijk voor de rechtbank zal komen. En ik hoop dat het in seriniteit kan verlopen."

Oost-Vlaanderen

In de aflevering van zondag 10 januari gaat Tom Oost-Vlaanderen ontdekken. "Ik woon in Antwerpen, en ik merkte dat dat een provincie is waar ik vaak meer doorrijd dan dat ik er stop. Buiten Gent ken ik Oost-Vlaanderen niet zo goed. Ninove bijvoorbeeld, daar heeft Wesley Sonck ons rondgeleid. Ik denk dat ik daar al 20 jaar niet meer geweest was."

"Ik heb de aflevering zelf gisteren nog eens bekeken. Het wordt weer een waanzinnig avontuur. Opnieuw met het onderdeel 'vreselijk' eten", lacht Tom

Tom gaat ook kamperen in Doel en krijgt in Sint-Niklaas de grootste sigaar ter wereld te zien. 'Reizen Waes Vlaanderen' is zondagavond vanaf 20.15u te zien op Eén.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!