Video: Regi en Niels Destadsbader brengen 'De wereld draait voor jou' live in 'Wat een week'

zaterdag 1 mei 2021 - 08:53
Deze week maakten Niels en Regi hun samenwerking bekend: "We weten al heel lang dat we dit gaan doen, maar dan is het de bedoeling om daar je mond over te houden. En als er iets is wat we niet goed kunnen dan is het 'onze mond houden', maar het is toch gelukt!", vertelt Niels enthousiast.

Niels is heel fier dat hij dit nummer samen kon maken met Regi: “Ik ben opgegroeid met Regi. Je hebt FC De Kampioenen, Samson & Gert en Regi!”

Regi: "We zijn nog maar even bezig met de promotie van deze single, maar ik heb me al ziek gelachen. Het is zo leuk!"

Ik ben opgegroeid met Regi. Je hebt FC De Kampioenen, Samson & Gert en Regi!

Niels Destadsbader

Radio 2 Zomerhit 2021?

Regi won in de zomer van 2020 de Radio 2 Zomerhit met 'Kom wat dichterbij', de 3 jaren ervoor won Niels telkens. De trofee van 2021 is zeker welkom! Regi: "Het is niet dat ik hem niet graag zou willen, maar iedereen denkt nu dat dat de bedoeling was. We maken heel graag dit liedje en hopen genomineerd te zijn, maar we hopen vooral dat de mensen zich er binnenkort op gaan amuseren."
"Ik wil hem wel absoluut winnen!", lacht Niels. 

Niels woont in Deerlijk, Regi aan de andere kant van het land in Heusden-Zolder. Wie de trofee in huis mag nemen als ze zouden winnen?
"Dat is een week-week regeling. Tenzij je hem liever om de 14 dagen een weekend hebt?", grapt Niels.
"Ik ben daar nog mee bezig met die onderhandelingen, dus ik ken daar nog niet zoveel van", reageert Regi lachend.

En wat als Miguel Wiels zou winnen met K3? "Hij heeft ook meegewerkt aan deze song hoor! Hij zit overal tussen", vertelt Niels.

Of wat als Regi wint met Camille? "Dan lach ik me dood", lacht Regi. Waarop Niels reageert: "Ik gun hem dat hoor. Dan blokkeer ik hem wel op Facebook en Instagram, maar voor de rest is dat zeker gegund."

Dat wordt een extra trofee om af te stoffen in augustus!

Els, de poetsvrouw van Niels

“Mijn Zomerhits staan in een kastje met belangrijke momenten. Ook de foto en plectrum van m’n maat die gestorven is staan er", zegt Niels. "En daarboven staat de trofee van 'Verover mij'. Ik heb een fantastisch lieve poetsvrouw Elske. Ze stuurde me deze week een superlief berichtje, nadat we deze week voor het eerst het nummer op de radio hadden gespeeld: “Hey dikke proficiat met je nieuwe single met Regi. Het is een toppertje zulle, dat wordt een extra trofee om af te stoffen in augustus!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!