Wesley Sonck:"Mijn kathedraal is stilaan een kerkje aan het worden"

zaterdag 10 april 2021 - 11:08
vrt
De Container Cup is gestart op Play4 en Wesley Sonck pronkt in zijn gespierd bloot bovenlijf op de promo-affiches. Heeft hij daar lang voor getraind wilden Ruben Van Gucht en Kim Debrie weten in 'Wat een Week'?

"Ik heb daar jaren hard voor getraind maar het verval is begonnen" lacht hij. "Ik zeg altijd: mijn kathedraal is een kerkje aan het worden."

Wesley probeert nog steeds fit te blijven. Dat betekent regelmatig mountainbiken, golfen en lopen. 

"Tegenwoordig ben ik die van de Container Cup"

"Ik heb 17 jaar als profvoetballer gespeeld, ik ben voetbalanalist op TV maar voor héél veel mensen ben ik nu 'dienen van de Container Cup'. Het programma is enorm populair dus ik snap het wel."

"Ik ben fier op mijn kinderen. Wat kan ik eraan doen dat mijn dochter zo knap is"

Amy Sonck, de knappe dochter van Wesley is enorm populair op Instagram. Wesley wordt er vaak op aangesproken. Ook door de atleten van de Container Cup. Afgelopen week nog door Gilles Dupont. "Wat moet ik daarop zeggen? Wat kan ik eraan doen dat dat kind zo knap is. Ik ben fier op mijn kinderen. Maar ik heb Gilles wel gezegd: Opletten, hé gangster!"

"Kevin De Bruyne heeft alles 3 keer sneller gezien dan de rest"

Ruben gooide het snel over een andere boeg en wilde nog weten wat Wesley vindt van het loon van Kevin De Bruyne. Die heeft bijgetekend bij Machester City. Hij is nu de best betaalde voetballer in de Engelse competitie. "Wie deze week naar de Champions League heeft gekeken, heeft gezien dat Kevin voor alle gevaar en kansen zorgde én ook nog scoorde! Hij ziet alles gewoon 3 keer sneller dan de rest." besloot Wesley Sonck. 

 

 

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!