Zo leuk was het Bene Bene-weekend: de hoogtepunten

zondag 12 juli 2020 - 18:34
Dit jaar kreeg je 2 maal Vlaamse Feestdag! Heel het weekend stonden de artiesten van bij ons in de spotlights! We zetten alle hoogtepunten nog even op een rijtje!

Will Tura op de Grote Markt in Brussel

Wat een verrassing!  Will Tura bracht 'Hoop Doet Leven' op de Grote Markt van Brussel als opener van Vlaanderen Feest en Brussel Danst. Vanessa Vanhove kondigde de keizer van het Vlaamse lied aan in compagnie van de Vlaamse regering. 

Bene Bene Sessies live vanuit studio Marconi

Brahim, Wim Soutaer en Willy Sommers zorgden voor ambiance in de Radio 2-app! Op zaterdag voormiddag brachten ze hun grootste hits live en exclusief vanuit studio Marconi! 

De Bene Bene 100 live van in het stadhuis

Een mooiere plek konden we ons niet inbeelden om live uit te zenden!  We lieten de 100 beste plaatjes van bij ons op jou af in de Bene Bene 100. Op nummer één vonden we Will Tura met 'Eenzaam zonder jou". Tijdens de top kreeg Vanessa Vanhove bezoek van minister van media en jeugd Benjamien Dalle

Tourist LeMC live in de AB

Tourist LeMC gaf op de Vlaamse feestdag het eerste concert in de Ancien Belgique in Brussel sinds het begin van de coronacrisis. Voor deze gelegenheid zat de zaal vol fans uit de zorgsector. 

Chatten met je favoriete artiesten

Op 12 juli kon je al je vragen stellen aan jou favorieten artiesten! De beste artiesten van bij ons installeerden zich achter de inbox van onze Radio 2-app en gaven live antwoord op al je vragen!

Gene Thomas wint de Bene Bene-ballenbattle

Heel wat artiesten van bij ons kwamen vandaag langs voor een chatsessie in onze app. Daarna werden ze op op de proef gesteld in de 'Bene Bene Ballenbattle'. Gene Thomas kon maar liefst 34 ballen in zijn mandje opvangen en wint de battle!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!