Dit waren de 6 hoogtepunten van de Bene Bene-sessies

maandag 1 juni 2020 - 16:00
Dit was een pinkstermaandag om niet snel te vergeten! Cleymans & Van Geel, The Starlings, Bart Peeters, Peter Vanlaet, Metejoor, Laura Lynn en Ozark Henry brachten hun grootste hits op de radio en in onze Radio 2-app.

Kippenvel met Kato en Tom van The Starlings 

Wie wordt er niet stil van de tedere duetten van The Starlings? Kato en Tom Dice zijn helemaal klaar voor de Lotto Arena, waar ze in 2021 een groots concert hebben gepland.

Iris Van Hoof speelt voor muzikale matchmaker

Iris Van Hoof belde met Lennert Wolfs, de dj achter de oorwurm 'Alleen maar jou', waarvoor hij samenwerkte met de zanger Earl Scott. Ze vroeg Lennert dan ook met wie hij graag nog eens achter de microfoon wil kruipen. "Ik denk dat iemand als Metejoor of Mathias Vergels supergoed bij mij zou passen", vertelde Lennert enthousiast. En wie o wie stond er enkele momenten daarna in de studio bij Iris? Metejoor himself! Ze gaf hem alvast Lennert zijn telefoonnummer... Benieuwd of we ons binnenkort aan een nieuw duet mogen verwachten!

Vriendschap op het podium met Cleymans & Van Geel

Boezemvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel brachten dit jaar samen een plaat uit, en die is meteen een schot in de roos. De vriendschap spatte er in onze studio duidelijk vanaf! 

De mooiste herinneringen van muziekfans

Onze artiesten zijn duidelijk graag gezien, want onze Radio 2-app ontplofte met nostalgische berichten en mooie foto's. Ongelofelijk hoe vaak jullie al op de foto gingen met jullie favoriete artiesten van bij ons! Els Malfliet stuurde ons zelfs een collage van allemaal jeugdherinneringen aan Clouseau.

Een romantische Bart Peeters

Geen bomvolle Lotto Arena voor Bart Peeters deze keer, maar dat kon hem niet deren. Hij zorgde voor een streepje romantiek met zijn 'Hoeveel ik van je hou.' 

Metejoor zong zijn nieuwe single

Metejoor is helemaal klaar voor de zomer met zijn nieuwe catchy single. Hij bracht de single voor het eerst live, een kleine primeur op ons Bene Bene-podium!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!