Belle Perez bedankt Pleegzorg Vlaams-Brabant met haar latinoversie van 'Ik hou van u'

maandag 21 december 2020 - 15:02
Vera Vandersteen uit Tienen wil graag alle pleeggezinnen en haar collega's van Pleegzorg Vlaams-Brabant bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden. Daarvoor roept ze de hulp van Belle Perez in!

Vera wilt niet één iemand, maar een hele groep mensen bedanken. “Ik wil beginnen met alle pleeggezinnen en vrijwilligers in Vlaams-Brabant. Zij nemen elke dag samen met ons, het team achter Pleegzorg, de warme zorg en een prachtig engagement op zich. Dat doen ze voor hun pleeggasten, maar ook voor kwetsbare mensen die die steun nodig hebben.”

“Ik werk zelf al 18 jaar voor Pleegzorg en wil ook mijn collega’s bedanken. Ondanks corona hebben wij de afgelopen maanden toch op een warme en betrokken manier ons werk kunnen blijven doen. We hebben elkaar en onze pleegkinderen nooit losgelaten. We zijn er altijd heel hard voor blijven gaan.”

“Vrienden van ons hebben nu ook twee pleegkinderen in huis”, vertelt Belle Perez. “Ze hebben één doel en dat is die kinderen een betere toekomst geven. Dat is zo hartverwarmend om te zien.” Ze zingt dan ook met plezier ‘Ik hou van u’ om Vera, haar collega’s, vrijwilligers en pleeggezinnen in Vlaams-Brabant te bedanken.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!