Cleymans & Van Geel zingen 'Ik hou van u' in naam van premier De Croo: "Bedankt aan iedereen die zich aan de regels houdt"

woensdag 23 december 2020 - 18:06
Hoog bezoek in de studio: premier Alexander De Croo komt langs! Hij vraagt hulp aan Cleymans & Van Geel om een heleboel mensen te bedanken.

"Ik wil als eerste iedereen bedanken die zich aan de regels houdt, iedereen die die inspanningen doet", vertelt premier De Croo. "Maar ook iedereen die de voorbije maanden het beste van zichzelf heeft gegeven. Dat zijn de mensen in de zorg, maar ook de mensen die in de winkels werken, de mensen die bij de post werken, ... Er zijn zo veel mensen die ervoor gezorgd hebben dat onze samenleving is blijven werken. Dat we konden blijven zorg dragen voor elkaar. Er zijn zoveel mensen die de voorbije maanden echt ongelooflijke dingen gedaan hebben. Ze hebben dat gedaan omdat ze geloven in het feit dat we elkaar moeten helpen. Van velen gaan we niet weten dat ze dat gedaan hebben. Maar zij hebben het wel gedaan." Om zijn boodschap kracht bij te zetten zingen Cleymans & Van Geel hun versie van 'Ik hou van u'.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!