Herbeleef de Beste Buren huiskamerconcerten van 28 en 29 maart: kippenvel, ontroering en plezier

zaterdag 28 maart 2020 - 16:20
De line-up van de Beste Buren huiskamerconcerten was weer schitterend. Hier kun je de mooiste momenten herbeleven van onder meer Udo, Stef Bos en IBE!

Zaterdag 28 maart werd de spits afgebeten door Udo, en hoe. Zijn nummer 'Heb het leven lief' was goed voor het eerste kippenvel van het optreden. Wat een stem!

Riet zingt Marva

Riet onthulde haar groene vingers en dat haar lief de kok is in huis, maar ontroerde iedereen met een mooie versie van Marva's 'Een eiland in groen en blauw'. Nostalgisch maar toch nieuw: prachtig!

Waar zijn die handjes?

Het hoeft niet allemaal serieus te zijn! Yves Segers bracht de polonaise op gang met 'Waar zijn die handjes?' En ja, ze moeten gewassen zijn!

Geen wonder dat ik ween

En last but not least was er nog Bart Kaëll die niet alleen De Marie Louise zong, maar ook dit serene 'Geen wonder dat ik ween'. Hoge punten van zijn Luc!

Stef Bos vanuit Zuid-Afrika!

Leve de technologie, want we geraakten zelfs tot helemaal in Kaapstad bij Stef Bos! Ook daar moet iedereen verplicht thuis blijven. “Het is een soort verplichte huwelijkstherapie”, vertelde Stef al lachend.

Sabien Tiels

“Hier is altijd muziek in huis, want mijn zoon en man spelen ook constant muziek. Soms moeten we afspreken wie er mag spelen", verklapte Sabien aan Kim Debrie. Speciaal voor onze huiskamerconcerten bracht Sabien een speciale versie van haar grote hit ‘Trein.’

Vreemde dagen met Lenny

Lenny kwam zonder zijn wespen. Hij bracht zijn nummer ‘Vreemde dagen’ dat hij naar aanleiding van de coronacrisis schreef.

Kippenvel met IBE

Bij IBE kreeg we dan weer een blik in zijn verdacht propere kamer. Hij gaf eerlijk toe dat zijn mama er voor iets tussen zat. Hij liet ook weten dat zijn geplande tournee wordt uitgesteld naar september en oktober. Aan de berichtjes in onze app te zien, werd er massaal meegezonden en zat iedereen met een plotse aanval van kippenvel!

Volgend weekend

En voor volgend weekend - zaterdag 4 en zondag 5 april dus - kan je opnieuw genieten van een aantal unieke Beste Buren huiskamerconcerten. De bevestigde namen  zijn dan alvast Isabelle A, Jo Vally en Buurman!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!