De Inspecteur helpt je bij het invullen van je belastingbrief met een extra lange belastingspecial

dinsdag 2 juni 2020 - 08:00
Worstel je met je belastingaangifte? De Inspecteur beantwoordt al je fiscale vragen op woensdag 3 en donderdag 4 juni! Je kan van 8u tot 17u terecht op het nummer 078/353 456 om jouw persoonlijke vraag over je aangifte te stellen.

De belastingaangifte blijft voor veel mensen een jaarlijks terugkerende, complexe materie. Velen zien de bomen door het bos niet meer en weten niet waar er bepaalde inkomsten of uitgaves ingevuld moeten worden. De Inspecteur maakt naar jaarlijkse gewoonte komaf met ingewikkelde aangiftes tijdens de belastingspecial op Radio 2. Ook dit jaar snelt De Inspecteur alle luisteraars te hulp, en hij trekt voor deze editie zelfs twee volledige dagen uit!

Op woensdag 3 en donderdag 4 juni opent De Inspecteur samen met de Federale Overheidsdienst Financiën de belastinghulplijn. Die kan je op die twee dagen bereiken op het nummer 078/353 456 tussen 8u en 17u. Specialisten van de Federale Overheidsdienst beantwoorden jouw persoonlijke vraag. De specialist aan de lijn geeft het antwoord meteen, of belt binnen de 10 minuten terug met de gevraagde informatie. Het callcenter is uiteraard helemaal coronaproof: alle experts beantwoorden de hulplijn van thuis uit.

Op je radio

Een extra lange belastingspecial betekent ook extra on air en online tips. Op woensdag 3 juni komt minister De Croo naar de radiostudio. Op donderdag 4 juni beantwoordt Francis Adyns van de FOD Financiën de meest gestelde vragen bij Sven. Ook De Madammen, de Topcollectie en Spits volgen de hulplijn op de voet. Sven Pichal geeft tijdens de tweedaagse een stand van zaken en komt regelmatig met interessante updates en weetjes op de proppen.

En online!

Niets missen van de special? Niet alleen via de radio maar ook online kan iedereen de fiscale tips en tricks volgen in de Radio 2-app. Woensdag 3 juni om 9 uur interviewt Sven Francis Adyns over de nieuwigheden in de belastingaangifte van dit jaar. En om 14 uur vertelt Sven hoe je ervoor kan zorgen dat je zo weinig mogelijk belastingen betaalt.

Donderdag 4 juni om 9 uur komt Adyns nog eens terug op de meest gestelde vragen. Om 14 uur vat Sven de extra lange special samen: wat hebben we nu geleerd? Meekijken kan elke dag vanaf 9 uur via de Radio 2-app!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!