De Inspecteur test een Wifi-versterker voor in je tuin

donderdag 27 juni 2019 - 07:47
devolo dlan wifi outdoor
Overal WiFi – ook in de tuin. Heel veel mensen willen dat graag maar in de realiteit lukt het vaak niet omdat het signaal van je router niet ver genoeg reikt. Het bedrijf Devolo ontwikkelde onlangs de dLAN WiFi Outdoor versterker. Dat toestel belooft een stabiele WiFi-verbinding tot ver buiten je huis. De Inspecteur test en ziet dat het goed is.

Het signaal reikt alvast 50 meter ver 

Meer en meer mensen hebben behoefte aan een goeie wifi-verbinding in de tuin. Omdat ze graag naar muziek luisteren tijdens het tuinieren of omdat ze televisie willen kijken op het terras als het warm is. Het probleem is dat heel weinig huishoudens het signaal van de router tot in de tuin kunnen ontvangen.

Het bedrijf Devolo wil daar iets aan doen. De firma ontwikkelde onlangs de dLAN WiFi Outdoor versterker. Dat toestel belooft een stabiele WiFi-verbinding voor je tablet en smartphone en dus zou je zonder problemen muziek en video's moeten kunnen streamen. 

Leentje Laureys wil de versterker heel graag testen voor De Inspecteur. Ze heeft een groot konijnenverblijf in haar tuin en als ze het hok proper maakt, doet ze dat graag met muziek. En met deze versterker zou dat moeten lukken. 

Ik kan het moeilijk anders zeggen. Er is werkelijk niks aan te merken op dit product. Ik ben er heel blij mee.

Leentje Laureys, testkandidaat

Pluspunten

  • Het is een mooi toestel en ook niet te groot.
  • Het werkt prima. Ik heb overal in mijn tuin een snelle en stabiele verbinding.
  • Héél gemakkelijk in gebruik. "Ik heb totaal geen technische kennis maar ik heb het zonder problemen aangesloten." 

Minpunten

  • De Devolo kost op dit moment zo'n 122 euro. "Sommige mensen gaan dat veel vinden. Ik vind het een correcte prijs. Je betaalt de kost eenmalig, er zit geen abonnement aan vast en je hoeft nooit meer je 4G-signaal op te zetten in je tuin. Die kosten kunnen toch ook hoog oplopen." 

! Belangrijk: als je de Devolo wil gebruiken, moet je ook nog een afzonderlijke dLAN stekker kopen. Die kost al snel 80 euro. Zo kom je wel uit op een kostprijs van 200 euro.  

10 op 10 

"Ik zou een 9 op 10 kunnen geven omdat een 10 overdreven is. Maar ik kan geen minpunt bedenken, dus ja."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!