Deze slimme drinkbus zorgt ervoor dat je automatisch genoeg drinkt

dinsdag 24 maart 2020 - 07:57
Elke dinsdag stelt Samir Korbi je de nieuwste en hipste gadgets voor die het leven nét iets makkelijker kunnen maken. Deze week vindt hij een slimme drinkbus, een handig onderbroek en een steen waarmee je beter slaapt.

Hydra Pulse - De slimme drinkbus 

Genoeg drinken is niet altijd eenvoudig. Zeker niet als je geconcentreerd aan het werken bent. Een geheugensteuntje is dan handig. En dat heeft Samir gevonden! 

Hij stelt de Hydra Pulse voor. Het is een handig gadget waarmee je élke drinkfles kan omtoveren in een slimme drinkfles. Het werkt heel eenvoudig. De Hydra Pulse is een sensor die je rond de waterfles klemt. Het dingetje laat je automatisch weten wanneer je precies moet hydrateren. 

Je kan je drinkfles ook niet meer verliezen. In de Hydra Pulse zit ook een functie die communiceert met de app van je smartphone. In die app kan je ook bijhouden hoeveel je dagelijks drinkt. En dat is dan weer goed voor je statistieken. 

De Hydra Pulse is op dit moment nog niet officieel in productie. Je kan wel een pré order plaatsen op het crowdfunding platform Kickstarter. 

My Private Pocket - Een handige slip met zakken

Kinderen vinden het vaak heerlijk om in hun ondergoed rond te lopen. Maar het is niet altijd even handig. Want waar stoppen ze dan die zakdoek of hun favoriete knuffeltje? Dat slingert dan rond in de tuin of ergens in huis. 

My Private Pocket vindt daar een oplossing voor. Het is een slip met ingenaaide zakken. Het ideale excuus voor kinderen om nooit meer een broek aan te doen. 

De slip wordt voorlopig alleen maar verkocht in kindermaten. Maar daar kan binnenkort misschien nog verandering in komen. 

De Sleep Rock - Slaap als steen 

Slapen als een roos, die uitspraak kennen we. Maar binnenkort kan je ook slapen als een steen. En dat heb je dan te danken aan de sleep rock. Of letterlijk vertaald: de slaapsteen. 

Het is niet zomaar een steen natuurlijk. Dat zou toch iets te koud zijn om in je bed te leggen. Nee, de sleep rock is een lekker warme steen die je moe vasthouden als je in bed ligt. Het voelt lekker warm aan waardoor je een veilig en geborgen gevoel krijgt. 

De sleep rock zou er op die manier voor zorgen dat je beter en ook langer slaapt. Jawel: je slaapt dus als een steen! 

Het gadget is voorlopig nog een sprookje. Want de sleep rock is nog niet in productie. De producent probeert op dit moment via het crowdfundingplatform Kickstarter genoeg geld bij elkaar te krijgen om de sleep rock te maken.  

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!