Floep! De luchtdruk kurkentrekker opent je fles wijn in 1 2 3

donderdag 11 april 2019 - 08:29
Volgens de reclame is de luchtdruk kurkentrekker een innovatie manier om een fles te openen. Verslaat deze uitvinding de klassieke garçon? "De Inspecteur" doet de test!

Hoera! Het werkt

"Met deze innovatieve kurkentrekker heb je nooit meer een afgebroken kurk of kurkresten in je wijn!" De reclame belooft dat wie de luchtdruk kurkentrekker een kans geeft nooit meer teruggrijpt naar een klassiek model. Volgens de producent gaat elke wijnfles zonder moeite open als je de luchtdruk kurkentrekker gebruikt.

Het ding zit simpel en ingenieus in elkaar. Je moet de pin zo diep mogelijk in de kurk duwen. Daarna moet je het pompje op en neer bewegen, net zoals je dat bij een fietspomp zou doen. Door de opgebouwde luchtdruk schiet de kurk uit de fles. En wonder boven wonder: het werkt! 

 

Het ziet er speelgoed uit maar het werkt super goed!

Ann, testkandidaat

Ann trekt geregeld een fles wijn open. Ze test met veel plezier de luchtdruk kurkentrekker en die stelt haar niet teleur. 

Pluspunten

  • Gebruiksgemak: het is zó simpel
  • Efficiëntie: de kurk floept snel uit de fles
  • Prijs-kwaliteit: "17 euro vind ik niet overdreven. Voor een goeie, klassieke garçon betaal je meer."

Minpunten

  • Uitzicht: het toestel ziet er wat knullig uit. 

9 op 10

De luchtdruk kurkentrekker krijgt van Ann een mooie score. "Ik ben blij dat ik dit dingetje heb leren kennen. Het is een mooie aanwinst in mijn keuken!" 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!