Jonas Winterland met Berichten uit de Schemerzone.

vrijdag 31 januari 2020 - 13:04
Jonas Winterland en Vanessa Vanhove
Weer veel nieuwe muziek in De Lage Landen.

Het is weer een hele tijd geleden dat we nog nieuwe muziek van Jonas Winterland hoorden.  Toch bleef hij liedjes schrijven, en uit een hele kast vol nieuwe nummers maakte hij een heel strenge selectie van voor zijn nieuw album dat gecombineerd wordt met zijn eerste boek: ‘Berichten uit de schemerzone’.  In het boek lees je kortverhalen van Jonas Winterland en inspiratie die hij kreeg voor zijn liedjes.  Jonas komt daarover ook vertellen in De Lage Landen.

Heel wat artiesten komen vertellen over hun nieuwe singles: de groep Lunacoustic, Typh Barrow, Mathias Vergels, Willy Sommers en Arne Vanhaecke en je hoort ook wat uitleg van Laura Tesoro, Angèle en Judy Blank bij eigen werk.

Uit ‘Het Archief van de Lage Landen’ halen we o.a. liedjes van de jarigen, Wendy Van Wanten en Trijntje Oosterhuis  en van de betreurde Aart Staartjes zo kom je weer veel te weten over de muziek van nu en toen in Vlaanderen en Nederland.  Afstemmen dus op De Lage Landen, van maandag- tot donderdagavond na het nieuws van 21 uur bij Radio 2, met Vanessa Vanhove.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!