5 kooktips van Cathérine Vandoorne

donderdag 26 maart 2020 - 09:43
Is de kookinspiratie bij jou soms zoek? Ga dan zeker eens kijken naar de vernieuwde website van 'Lekker van bij ons'! Cathérine Vandoorne selecteerde voor jou alvast haar 5 favoriete recepten!

Aardappelsalade 'on the go' met tahinidressing

Geen zin in een saaie lunch? Neem een glazen bokaal, vul 'm vooraf met een heerlijke aardappelsalade en tahinidressing en werk af met verse groenten. En nu maar geduldig wachten tot lunchtijd! Hier vind je het volledige recept.

Croque met gehakt, Belgische pickles en groene kruiden

Een zelfgemaakte croque, dat smaakt! Combineer varkensgehakt met Belgische pickles voor een lekkere lunch of snack.

Het volledige recept vind je hier.

Bloemkoolsoep van geroosterde bloemkool

Geef je bloemkoolsoep extra veel smaak door geroosterde bloemkool te gebruiken. Het is iets meer werk, maar meer dan de moeite waard!

Het volledige recept vind je hier.

Kabeljauw op Vlaamse wijze

Kabeljauw op Vlaamse wijze is een lekker stukje vis met een krokant korstje, op smaak gebracht met verse kruiden en citroen.

Het volledige recept vind je hier.

Zelfgemaakt yoghurtijs met aardbeien

Heerlijk luchtig ijs gemaakt van yoghurt en aardbeien. Eenvoudig en gezond! 

Het volledige recept vind je hier.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!