Een doeboek met koeken: “Je koppelt het nuttige aan het aangename”

vrijdag 7 mei 2021 - 13:33
Zondag is het Moederdag. Niet vergeten! Siska Schoeters gaat alvast creatief aan de slag voor Moederdag. Ze raadt een boek aan waarin recepten staan om te koken met koeken. Koeken van Jules De Strooper meer bepaald.

“Ik heb een supergoed cadeau voor Moederdag gevonden. Het is een boek dat ik eerst zelf uitgebreid ga testen”, lacht Siska. “Ik ging naar de boekenwinkel en was aan het zoeken naar een goed boek voor mijn mama. Wandelboeken zijn leuk, ‘De Zeven Zussen’ zijn ongetwijfeld heel leuk, … Maar ik vind het belangrijk dat je toch het nuttige aan het aangename koppelt: iets leerrijks dat daarbij dan ook nog aangenaam is. En toen viel mijn oog op deze doos.”

Gouden Jules Destrooper geschenkblik mét kookboek

“Het is een gouden doos met de naam ‘Jules’ op. In de doos zitten twee pakken koeken én een kookboek om te koken met deze koeken”, vertelt Siska. “Een cadeau op mijn lijf geschreven!”

Je kan een verrassend menu samenstellen op basis van Jules Destrooper koekjes: zoals bijvoorbeeld een Parijse wafel op basis van zalmtartaar en wasabiroom. De basis zijn de zoete koekjes in een juiste combinatie van smaken. Er wordt geëxperimenteerd met het combineren van koekjes met ander lekkers: foodpairing.

Een cadeau op mijn lijf geschreven!

Siska Schoeters

Geschenken voor Moederdag

Nog op zoek naar een leuk boek, een uitdagend spelletje of een mooie cd om je mama mee te verrassen op Moederdag? Geef hieronder aan waar je mama van houdt, en je krijgt meteen enkele leuke cadeautips. Elk van deze geschenktips kan je bij jou thuis laten leveren of afhalen in een Standaard Boekhandel in de buurt. Meer informatie vind je hier.

Speel mee en win voor 100 euro aan boekenbonnen

Boeken om te ontspannen, boeken om te leren, boeken om te reizen, boeken om... Noem maar op: boeken kunnen het allemaal! Boeken zijn dan ook ideale geschenken, voor alle gelegenheden. Ook voor Moederdag! De volgende dagen kan je hier elke dag meespelen met onze quiz en maak je elke dag opnieuw kans op een waardebon van 100 euro!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!