Reserveer nu je tickets voor de Rechtvaardige Rechters!

donderdag 24 oktober 2019 - 07:00
Tom Waes
De Rechtvaardige Rechters halen bizarre nieuwsfeiten onderuit of creëren zélf fake news. Al wie in de kijker loopt, kan een hoofdrol krijgen in dit programma. Toch geven de Rechters met alle plezier een positieve draai aan het nieuws. Al blijft hun oordeel... streng maar rechtvaardig!

Net zoals vorig jaar vormt Utopia de thuisbasis van De Rechtvaardige Rechters. Producer Sonny Vanderheyden: “Aalst profileert zich meer en meer als een dynamische cultuur-en feeststad én als stad van de satire. Met geestige inwoners als Steven Van Herreweghe en Bert Kruismans, een frivool maatschappijkritisch carnaval én met oog voor nieuw humortalent. Niet toevallig werd ook de finale van de Radio 2 Humorklas in Aalst georganiseerd. Nu trekken ook De Rechtvaardige Rechters naar Aalst!” 

Hoofdrechter Jo Van Damme 

Jo Van Damme blijft op post als opperrechter/presentator. In z'n panel ontvangt hij klasbakken zoals Guga Baùl, Cath Luyten, Tom Waes, Els De Schepper, Alain Grootaers, Rik Torfs, Frieda Van Wijck, Marcel Vanthilt, Jelle Cleymans en vele anderen!

Het publiek is welkom vanaf 19 uur, de eerste opname start om 19.30 uur. Daarna volgt een tweede opname vanaf 21 uur.

Wanneer? 

Tickets reserveren gebeurt per opname:

  • Dinsdag 8 oktober
  • Dinsdag 22 oktober
  • Woensdag 6 november
  • Dinsdag 19 november

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!