Video: BV's bedanken Christel Van Dyck voor 7 jaar 'De Rotonde'

zondag 27 juni 2021 - 10:00
Radio 2
De voorbije 7 jaren heeft Christel Van Dyck honderden gasten mogen ontvangen op zondagmorgen in De Rotonde in Oostende. Daar overliep ze met heel veel passie, tederheid en belangstelling de wegenkaart van haar gasten: welke afslag kozen ze? Wat hadden ze anders gedaan? Waarom zijn ze wie ze zijn? Maar aan alles komt een einde ...

Elke zondag praatte Christel Van Dyck twee uur lang over de afslagen van die honderden gasten zijn of haar leven. Boeiende, spannende, grappige én emotionele gesprekken die ons een inkijk hebben gegeven in de mens achter de bekende Vlaming. 

Christel Van Dyck werd graag beluisterd door luisteraars, maar werd ook enorm graag gezien door haar gasten:

De gasten uit de video: 

Jean Blaute, Linda De Win, Wouter Torfs, Phara de Aguirre, Guy Swinnen, Jan Hautekiet, Herman Brusselmans, Erhan Demirci, Frieda Van Wijck, Luc Appermont & Bart Kaëll, Jo De Meyere, Miguel Wiels, Guy Swinnen, Jo De Meyere, Walter Damen, Wouter Torfs, Jan Verheyen, Han Coucke, Wim Distelmans, Willy Sommers, Jelle Cleymans, Miguel Wiels, Bart Moeyaert, Lynn Wesenbeeck, Phara de Aguirre, Free Souffriau, Jan Hautekiet, Kristien Hemmerechts, Bart Peeters, Guy Swinnen en naast de al gepasseerde gezichten ook nog dankjewel van William Boeva!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!