Marie Verhulst: "Ik weet al anderhalf jaar dat ik het baasje van Samson word!"

zaterdag 21 december 2019 - 17:18
Foto: Luc Milio
We hebben er lang op moeten wachten, maar éindelijk weten we wie de opvolger wordt van Gertje. Het nieuwe baasje van Samson wordt niemand anders dan zijn dochter, Marie. David kon haar strikken voor een interview tijdens De Warmste Spits.

"Ik was zenuwachtig. Iedereen heeft van deze ochtend zijn telefoon moeten afgeven omdat ze bang waren dat het toch ging uitlekken. Ik wist het zelf al anderhalf jaar. Dan heeft mijn vader het me gevraagd. Ik ben dus al anderhalf jaar heel stil, en heel blij dat ik nu eindelijk mijn enthousiasme kan delen met iedereen."

 

Direct ja?

"Toen mijn vader het me vroeg, dacht ik eerst dat het een grapje was. Ik dacht dat ik hém toch niet kon vervangen? Er is maar 1 Gertje! Maar ja, als Gert zelf de vraag stelt, dan moet je luisteren." (lacht) 

Of mijn vader het ook aan Viktor heeft gevraagd? Die vraag moet je aan hem stellen.

Ook Marie heeft de verschillende namen horen passeren. "Ik hoorde zelfs Niels Destadsbader, maar heeft die daar eigenlijk wel tijd voor? En of hij het aan Viktor heeft gevraagd, dat moet je aan hem vragen! Ik word sowieso geen exacte kopie. Ik ben een vrouw, Gertje was een man. Ik ga mijn eigen ding doen."

Cliffhanger

Marie sloot het gesprek nog af met een cliffhanger. "Of Alberto en Octaaf ook blijven? Dat gaan we in de toekomst vertellen. Hetzelfde geldt voor de bel en of die ooit gemaakt gaat worden: dat ga je in de toekomst te weten komen. Spannend he!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!