Kom jij naar De Weekwatchers? Reserveer je ontbijt!

woensdag 21 augustus 2019 - 15:00
Ooit gaf Ruben Van Gucht nog rondleidingen in een brouwerij, vanaf nu werkt hij in een brouwerij. Toch in het weekend, want De Weekwatchers hebben een nieuwe locatie.

Ook dit seizoen vind je ons weer elke zaterdag in de Stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. Een prachtige locatie. Met een biermuseum en heel wat ambachtelijke winkels (bakkerij, chocolatier, kaaswinkel, slagerij, fietsenwinkel)…. De moeite waard om een bezoekje te brengen.

Kom mee ontbijten!

Wil je graag mee komen ontbijten met Ruben en zijn gasten? Reserveer dan snel je ontbijt. Betalen doe je online met Bancontact of Kredietkaart. Meer vragen en antwoorden over de reserveringen vind je hier.

 

Bezoek de brouwerij

En als je bij ons ontbeten hebt, waarom er geen extraatje aan breien? Na de uitzending kun je de Brouwerij bezoeken met korting. 

Heb je een ontbijt gereserveerd dan betaal je slechts 7 euro in plaats van 12 euro. In de prijs zijn 2 consumpties inbegrepen.

museum van de brouwerij

Wie komt er?

Wil je weten met wie Ruben en al zijn vaste gasten ontbijten? Het overzicht vind je vanaf nu op onze pagina om tickets te reserveren. Klik daarvoor op de grote rode knop elders op deze pagina of op deze link

Hoe kom je er?

De Stadsbrouwerij heeft een (betalende) parking ter beschikking. Uiteraard kan je ook elders in de buurt parkeren.
 
Met het openbaar vervoer raak je er ook makkelijk. De brouwerij ligt op zo'n kwartiertje stappen van het station.
 
Voor de deur vind je een bushalte en de tram stopt in de buurt.
 
Alle praktische informatie en vervoersmogelijkheden vind je op de site van de Stadsbrouwerij. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!