Marthe van K3 heeft helemaal geen nieuw lief

zaterdag 30 maart 2019 - 08:58
Het stond deze week in allerlei kranten en boekjes te lezen: Marthe van K3 zou opnieuw het liefdesgeluk gevonden hebben. In De Weekwatchers vertelde Marthe zelf dat er niets van waar is.

Voor Marthe was het ook een verrassing toen ze de artikels zag verschijnen. "Vorige week op De Eregalerij hebben we nog tegen de pers gezegd dat het nieuws niet klopt, maar blijkbaar is er toch iets misgelopen." Ook Hanne en Klaasje vielen helemaal uit de lucht toen ze het nieuws 's ochtends lazen:"wij wisten ook van niets!" 

De man met wie Marthe een relatie zou hebben, gaf ook een reactie in de pers. "Geen idee wat er achter de schermen is gebeurd, maar ik kan alleen maar zeggen dat het niet waar is," had Marthe daarover te zeggen.

Ik kan alleen maar zeggen dat het niét waar is.

Marthe

Staat de drukke agenda van K3 dan in de weg van een nieuwe relatie, polste Ruben. "Als er mensen zijn die graag willen daten met Marthe, dat kan altijd," reageerde Hanne al lachend. "Misschien melden kandidaten zich het best via ons management," ging Klaasje verder. Op dit moment is er dus duidelijk geen liefde in het spel voor Marthe, maar wie weet binnenkort wel.

Beluister het gesprek

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!