Dit zijn alle goede voornemens van onze gasten op de tweede dag van het jaar

zaterdag 2 januari 2021 - 13:12
Kim Debrie, Ruben Van Gucht
Deze gasten kwamen in 'Goede Voornemens 2021' vertellen over wat zij in 2021 willen bereiken. Hieronder een overzicht:

Kim Debrie en Ruben Van Gucht willen het zoals velen (nog) gezonder aanpakken in 2021. Zo wil Kim elke week minstens één keer vegetarisch eten en wil Ruben meer gaan sporten. "Ik kijk dit jaar het meeste uit naar het EK voetbal en de Olympische Spelen."

Peter Vanlaet: "Coronakilo's kwijtgeraken."

"Ik wil natuurlijk wat meer muziek gaan spelen dit jaar. Daarom ben ik heel blij om hier, zelfs om 7 uur 's morgens, nog een liedje te kunnen zingen. Verder wil ik toch van enkele coronakilo's afgeraken." 

Peter Vanlaet

Björn Soenens: "Vaker met familie samen zijn en iets minder hard werken."

"Mijn goede voornemen is om iets minder hard te werken. Op de tweede dag van het jaar is dat alweer niet gelukt. Ik wil ook meer familie zien, vorig jaar was dat maar pover gesteld en heb ik ze maar een weekje kunnen zien."

Björn Soenens

Humorist Benjamien Roeges: "Allemaal samen gin-tonic kunnen drinken met onze tantes en nonkels."

Benjamien Roeges

Natuurkenner Joeri Cortens : "Ik ga in het voorjaar mijn podcast uitbrengen over natuur- en dierengeluiden!"

Joeri Cortens

Lotte Vanwezemael: "Mijn boek 'Beleef de Liefde' afkrijgen en meer wandelen."

Lotte Vanwezemael

Conner Rousseau: "Meer tijd hebben voor vrienden en voor de partij."
 

Tom Helsen: "Ik wil een combinatie van veel lopen en veel eten."

"Naast in het Nederlands zingen wil ik In 2021 wil ik mijn haar doneren. Als er mensen zich dus afvragen waarom ik er als een zwerver uitzie, ik laat vanaf nu gedurende twee jaar mijn haar groeien zodat ik het kan doneren aan Think Pink. Maar ik heb nog een heleboel andere goede voornemens, zoals gaan lopen. Ik heb vorige week 20 kilometer gelopen en wil dat blijven doen. Ik hoop dat ik dat kan blijven volhouden want dat zijn vaak dingen die ik in fases doe: een jaar lang goed lopen en dan een jaar lang goed eten. Maar als je loopt, kan je ook goed eten. Daarom wil ik een combinatie van de twee."

Frank Deboosere: "Ik wil 10.000 stappen per dag en wil vooral het juiste weer voorspellen."

Frank Deboosere

Slongs Dievanongs: "Mijn grootste voornemen van dit jaar is eindelijk mijn rijbewijs halen."

Ik heb na vijf jaar eindelijk besloten om er werk van te maken en mijn rijbewijs te halen. De zangeres houdt in januari bovendien haar eigen 'Tournée Minérale'. "Ik ga een maand geen alcohol drinken. En als het mij bevalt doe ik in februari misschien voort."

Slongs Dievanongs

Bart De Wever: "In conditie blijven en blijven lezen."

Bart De Wever

Andy Peelman: "Minder nagelbijten.

Andy Peelman

Marc Van Ranst: "Meer slapen, en met zeven uur per nacht ben ik al op de goede weg."

Voor Marc Van Ranst is zich laten vaccineren "geen goed voornemen, maar een evidentie", vertelde hij. "Dat ging ik sowieso al doen. Maar in 2021 wil ik vooral meer slapen. Van vijfenhalf naar zeven, ik ben al op de goede weg."

Van Ranst zijn verwachtingen voor 2021 zijn hoopvol. "Het wordt een jaar van hoop. Ons land is in Europa zesde in de rij van landen die het coronavirus onder controle hebben, en dat is goed nieuws. De feestdagen zijn relatief goed meegevallen, er zijn niet te veel lockdownfeestjes geweest die de boel kunnen verbrodden. Dus eigenlijk ziet het er niet slecht uit. Als het meevalt met de terugkerende reizigers en de heropening van de scholen, kunnen we misschien terug aan versoepelingen denken."

Marc Van Ranst

Wim De Vilder: "Hoop dat ik deze zomer met mijn neefje en nichtje opnieuw een uitstap kunnen doen."

"Ik kijk ook uit naar het moment dat we in het Journaal kunnen zeggen dat er te weinig coronacijfers zijn om erover te praten." Verder wil het nieuwsanker ook via afhaalmaaltijden de restaurants blijven steunen tot ze weer open kunnen. 

Stan Van Samang: "Ik wil meer aan mijn gezondheid werken. Terug meer sporten en scherper staan."

Stan Van Samang

Niels Destadsbader: "Soms is het ook gezond om jezelf niet te veel voor te nemen."

Ik heb geleerd, met wat er zich de afgelopen maanden heeft afgespeeld, dat het soms gezond is van jezelf niet te veel voor te nemen. Ik ben heel ambitieus en als je dat bent en veel kansen krijgt, dan merk je dat je sommige dingen normaal begint te vinden. Die normale dingen zijn nu weggevallen. Moest ik daarom dit jaar al de helft kunnen verwezenlijken van wat ik vorig jaar had willen doen, dan zou ik al een heel gelukkig mens zijn."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!