Kamal voor het eerst papa: "In het verloskwartier werd ik een flauwe grappenmaker. De gynaecoloog en mijn vrouw konden er niet mee lachen"

zaterdag 1 februari 2020 - 08:30
Komiek Kamal Kharmach is papa geworden van een meisje, Loubna. Hij deelde zijn prille geluk met Kim Debrie.

"Dit overtreft alles"

“Ik ben echt heel blij, ik ben helemaal verliefd op Loubna", reageerde een overdonderde Kamal bij Kim Debrie. "Ik ben vooral onder de indruk van wat er allemaal komt kijken bij zo’n bevalling. Dat was zo intens. Mijn eindejaarsconferentie had het goed gedaan, en ik dacht dat ik toen al gelukkig was, maar dit overtreft alles! Ik dacht dat ik wat stoer zou zijn, maar als je dat kindje ziet, word je zo week als iets."

"En dat allemaal voor maar 90 euro kindergeld per maand"

Kamal is een komiek van beroep en dat kon hij ook niet in het verloskwartier verstoppen. "Het was zo intens dat ik niet goed wist hoe met mijn emoties om te gaan. Als ik emotioneel ben, verander ik altijd in een flauwe grappenmaker. Tijdens de bevalling moest ik op een bepaald moment mijn vrouw ondersteunen, maar ik wist niet goed hoe of wat. Dus ik maak dan de flauwe mop: 'en dat allemaal voor maar 90 euro kindergeld per maand’, terwijl mijn vrouw zoveel pijn aan het lijden was. De gynaecoloog keek mij heel boos aan, waarop ik zei: 'nee, we doen het voor het kraamgeld.' Ze werd bozer en bozer."

"Ik kreeg op een gegeven moment ook een kramp in mijn kuiten. Niet het moment natuurlijk om te zeggen dat je pijn hebt. Na de bevalling vroeg de dokter hoe het was meegevallen, en ik dacht dat ze het aan mij vroeg! Waarop ik antwoord: “ja het was even pijnlijk voor mij, maar ik ben nu wel aan de beterhand."

Intussen is het nog altijd wennen voor Kamal als papa. "Ik heb aan mijn vrouw een stageperiode van twee weken gevraagd om mij in te werken. Mijn vrouw is er zo snel mee weg, terwijl ik nog schrik heb om Loubna haar botjes te breken. Ik moet van mijn vrouw wel ’s nachts mee opstaan, want ze wil niet dat ik ervan profiteer om een gewoonte te kweken. Over twee weken ga ik zelf ook beginnen luiers verversen. Ik heb ze wel al geroken, het is de moeite", lacht Kamal.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!