De topfilms uit de 80's van Radio 2-luisteraars: "De special effects in 'Indiana Jones' maakten indruk!"

woensdag 14 april 2021 - 11:13
cinema zaal met mensen
Wie aan de jaren 80 denkt, denkt automatisch aan een paar prachtige films: 'Dirty Dancing', 'The Goonies', 'Top Gun',.. Dit zijn de 80's filmtips van Radio 2-luisteraars!

Ik was verliefd op Tom Cruise toen ik uit de cinema kwam na 'Top Gun' gezien te hebben. Ik was toen 14 jaar.

Kristine Van den Schoor

'The Neverending Story' en 'Ghostbusters', totally jaren 80!

Tom Van Deuren

'Indiana Jones Raiders of The Last Ark' heeft een enorme indruk gemaakt. De speciale effecten waren spectaculair voor hun tijd. Harisson Ford mocht er ook zijn. 

Franka Minne

Leuke films gaan samen met leuke herinneringen 

Er zijn natuurlijk veel leuke herinneringen gekoppeld aan deze films. Van met je lief naar de cinema gaan tot een gezellige gezinsuitstap. Het zijn gebeurtenissen die je nooit meer vergeet! 

De eerste film die we met de scouts van Oetingen gingen kijken in Brussel was 'The spy who loves me'. Deze eerste filmbelevenis in een grote bioscoop is mij altijd bijgebleven. Fijne tijd.

Ingrid Buyl

Ik herinner mij samen met mijn vriend gekeken te hebben naar de film 'Jezus Christ Superstar'  in de auto cinema . De 'drive in' was nieuw toen. Cool.

Bernadette Proesmans

De film 'An Officer and a Gentleman'. Ik ben in 1989 afgezwaaid zoals ze dat toen noemden. En toen ben ik mijn vriendin gaan afhalen aan haar school. En dat in mijn officiers kostuum. Met sterretjes en al. Want ik was toen luitenant.

Danny Van Geyte

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!