Heerlijk, Kim Debrie was een playbackster in de jaren 80!

donderdag 16 april 2020 - 10:49
In 1986 won Sandra Kim het Eurovisiesongfestival voor België met 'J'aime la vie'. Kim Debrie was toen 8 jaar en heeft heerlijke herinneringen aan dat moment. Ze heeft er zelfs een tot nu toe verborgen talent aan overgehouden!

"In de jaren 80 waren de playbackshows enorm populair. Wij keken in de jaren 80 veel naar de Nederlandse televisie, en daar volgden we ook de 'Mini-playbackshowmet Henny Huisman. En ja... toen ik Sandra Kim dat Songfestival zag winnen, een naamgenoot, ook een tof liedje, terwijl de playbackshows in ons land opdoken... Dan heb ik daarna toch ook een paar keer meegedaan als Sandra Kim", vertelt Kim al lachend.

"Nu, ik was echt niet de queen van de playbacksshows hoor. Er waren echt kinderen die dat bloedserieus namen. Toen ik meedeed, was dat eigenlijk een flauw afkooksel van Sandra Kim. Een paar jaar later deed ik op de bosklassen met school ook een playbackshow van Madonna. Ik had toen een wit kleedje aan dat mijn grootmoeder voor mij had genaaid. Echt als ik die beelden terug zie, dat is echt om in je broek te doen van het lachen!"

"Mijn dochter kent Sandra Kim dankzij #LikeMe, de cirkel is rond"

"Het leuke is nu dat #LikeMe 'J'amie la vie' een nieuw leven heeft ingeblazen. Mijn dochter is nu bijna even oud als ik toen ik Sandra Kim zo leuk vond. En zij kent Sandra Kim nu ook, de cirkel is dus rond!"

Kim en Noa playbacken er samen op los!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!