De zomer van Radio 2 Limburg!

maandag 25 juni 2018 - 07:00
Foto's: Radio 2
Nog enkele dagen tot de zomervakantie. Radio 2 Limburg is al helemaal klaar voor de zomer van 2018. Dit hoor je in juli en augustus op je favoriete zender: 

Start Je Dag 

In de zomermaanden juli en augustus presenteert Maarten Cox het ochtendprogramma tussen 6u en 8u. We ontdekken de geheime logeerplekjes in Limburg, meten de spanning bij verschillende vakantiejobs en volgen jeugdbewegingen doorheen onze provincie. Daarnaast volgen we het WK voetbal en de Tour de France op de voet en willen we graag weten hoe jij je vakantie doorbrengt. Stuur dus zeker een selfie van jou onder een palmboom of in je tuinstoel in Limburg. Dan maak je kans op een weekendje weg of een diner voor twee.

's Middags 

Daan en Sander vind je deze zomer niet in hun vertrouwde radiostudio. Ze trekken door Limburg en houden elke dag in een andere Limburgse gemeente halt. Van Alken tot Zutendaal, overal kan je hen vinden. Je bent welkom vanaf 9u30 voor een praatje of om jouw zomerplannen met ons te delen. Elke dag komt ook een 'bronsgroene held' langs. 

Tussen 12 en 13u maken ze radio vanuit de mobiele mini-radiostudio. 

Het wordt een fantastische zomer, samen met jou. 
#ZotVeelZomer

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!