"Stijn Vreven is de geknipte coach voor STVV"

maandag 30 april 2018 - 07:51
Foto Belga
Stef Wijnants dropte vanmorgen in Start Je Dag een opvallende naam als mogelijk nieuwe trainer bij Sint-Truiden: Hasselaar Stijn Vreven.

Er zijn de afgelopen weken al veel namen gepasseerd als mogelijke coach voor STVV. Zo werden onder meer Hasi, Leekens en Rednic genoemd. Stef Wijnants: "Dat zijn zeker allemaal goeie coaches met referenties. Of ze voeling met Limburg en Haspengouw hebben is een andere vraag. Maar sinds gisteren is er een coach vrij die dat wel heeft."

Past binnen de ziel van STVV

Stef heeft het over Stijn Vreven die tot voor kort trainer was bij het Nederlandse NAC. "Vreven zou volledig binnen de ziel van STVV passen", zegt Stef. "Hij is een Limburger, heeft bij STVV gespeeld en is een goeie jonge trainer mét een mening. En vooral, Vreven is een man met passie. De STVV-supporters hebben iemand nodig die de dooie boel daar op Stayen weer tot leven kan brengen."

(lees verder onder de foto)
 

foto Belga

Dat zal wel lukken, want Stijn Vreven kwam de afgelopen jaren vaak in het nieuws met zijn woedeuitbarstingen op en naast het veld. Hij moest daarom meerdere matchen van zijn NAC vanop de tribune volgen.

Benieuwd of Vreven een van de dagen op Stayen langsloopt voor een gesprek.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!