Wie hoor je op Radio 2 Oost-Vlaanderen ?

maandag 22 oktober 2018 - 16:12
Je hoort die presentators wel, maar je ziet ze niet ... maar dat is verleden tijd! Hieronder zie je ze in volle ornaat en ze stellen zichzelf even voor ...

Wie is Niki Vandriessche?

Hij stelt zichzelf graag even voor: "Door mijn voornaam heb ik mijn eerste levensjaar vooral in roze kledij doorgebracht! Gelukkig zagen de mensen die op babybezoek kwamen bij mijn ouders al snel dat ik een jongetje was. Een leeuw geboren in augustus 1988 – een goed wijnjaar is mij altijd gezegd.

Bezeten van voetbal en de Power Rangers in mijn jeugd. Maar ook van goede films, de meisjes, muziek en een gitaar in mijn tienerjaren. En nu in mijn midlife vooral bezig met de radio en een eigen huis. Het leven gaat snel. Elke minuut telt. En ik ben blij dat ik een groot deel van die minuten dagelijks kan doorbrengen met de Grootste Familie van Vlaanderen.

Of het nu ’s morgens, ’s middags of ’s avonds is, als je mijn stem hoort op de radio maken we er samen iets leuks van. Tot hoors?"

 

Wie is Geert Houck?

Geert is een uitgeweken kustjongen. Zijn vroegste herinnering: de zeelucht van Oostende in het woelige jaar ‘68. Geert groeit net als Johan Museeuw op in Gistel, maar is meer bezig met taal en de plaatselijke vrije radio dan met trappers.

Hij studeert Germaanse Filologie en communicatiewetenschappen in Gent, en gaat nog tijdens zijn studies aan de slag bij Studio Brussel, waar hij van 1991 tot 2001 programma’s presenteert en produceert.

Gent laat hem niet meer los en net als veel West-Vlaamse studenten, blijft hij er hangen tot op vandaag.

In 2001 heeft Geert voldoende Oost-Vlaams regiogevoel verzameld en gaat hij aan de slag bij Radio 2 Oost-Vlaanderen.

Daar hoor je hem elke weekdag in het regionale middagprogramma tussen 12 en 13u.

Wie is Dirk Ghijs?

Dirk presenteert Start Je Dag, tussen 06.00 en 08.00. Maar je durft hem ook weleens op een nationaal Radio 2-programma te horen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!