De Radio 2 Zomer 500: luister, geniet en tel mee af!

vrijdag 28 augustus 2020 - 16:00
Daans Masset
De zomer van 2020 is er één om nooit te vergeten. Om deze in stijl af te sluiten, presenteren we jou de Radio 2 Zomer 500 met de vrolijkste muziek van vroeger en nu. Ideaal om jouw batterijen nog eens op te laden voor het najaar.

Daan, Lars, Kim en Peter

Op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 augustus rondt De Grootste Familie een onvergetelijke zomer af met de Radio 2 Zomer 500. Deze lijst met zomerse, vrolijke en opgewekte muziek wordt gepresenteerd door Daan Masset, Lars De Groote, Peter Verhulst en Kim Debrie, de vertrouwde stemmen van de zomer van Radio 2.

Zij zijn net zoals jij benieuwd of Bryan Adams met 'Summer of 69' terug op 1 zal staan. Of mag Willy Sommers dit jaar de fakkel overnemen met 'Laat de zon in je hart'? Of is 'Leef' van André Hazes de populairste? Je hoort het op maandag 31 augustus om 18 u. Spannend! 

Daan Masset, Lars De Groote, Kim Debrie en Peter Verhulst

Zomers etentje met je bubbel

Tijdens de Radio 2 Zomer 500 zijn er ook prijzen te winnen. Radio 2 geeft elke dag 2 zomerse etentjes weg. Goed om met jouw bubbel nog eens lekker te eten en te toasten op die zalige zomer.
Als je zo'n pakket wil winnen, vragen we jou om jouw favoriete (vakantie)foto van deze zomer door te sturen via de app van Radio 2. Niets belet jou om tijdens de Radio 2 Zomer 500 het barbecuestel al aan te steken. Wie weet belt Daan, Lars Peter of Kim jou wel op met heel goed nieuws.

Happy Summer

Kim Debrie was de madam van de zomer van Radio 2. Op maandag 31 augustus om 18 u. presenteert zij de hoogtepunten van de programma's van Radio 2: 'Zot veel vakantie', 'De vijver van Siska', 'Radio 2 Zomerhit', 'De zomer van', 'Tura 80'. 
Als je goed luistert, kan je ook de e-bikes van de ladybikes Margaux en Kathleen winnen.  

Kim Debrie

Kijk ook mee in de studio!

Ken je niet altijd aan je radio gekluisterd zitten? Of wil je ook eens meekijken in de studio? Dat kan allemaal, dankzij onze Radio 2 app! 

Ontdek hieronder wat je allemaal met onze app kan doen. Wedden dat je hem direct gaat downloaden! 😉

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!