Mis geen enkel concert in onze app tijdens onze feestmaand december!

woensdag 25 november 2020 - 16:48
Het wordt een atypische december. Maar dat betekent niet dat ie minder feestelijk wordt!

Salut, 2020! We zwaaien dit vreemde jaar muzikaal uit met heel wat livemuziek in de Radio 2-app. Het 1000 Klassiekers Koor is terug! Of wat dacht je van een sfeervolle Radio 2 Bene Bene kerstshow of The Rat Pack Live? De feestelijkheden rond de 75ste verjaardag van Raymond Van Het Groenewoud worden ook afgesloten met een line-up om U tegen te zeggen.

Zaterdag 5 en zondag 6 december

We hebben aan onze trouwe luisteraars gevraagd wélke dag zij hun kerstboom zetten en meer dan 50 % van de bevraagden antwoordden dat ze dat in het weekend van 5 en 6 december zouden doen. Na de Sint, ja. Dus doen wij dat gewoon ook! In onze grote Kerstboomweekend schakelen wij helemaal over in kerstsfeer. Versier samen met ons je huis op 5 december tussen 13u en 16u en zet je kerstboom op 6 december tussen 12u en 16u, mét kerstsfeer en een heleboel tips dankzij ons!

Ook muzikaal zijn we er dan graag bij! Op zaterdag 5 december vuren we om 15u30 het 1000 Klassiekers Koor op je af en op 6 december is er de Radio 2 Bene Bene Kerstshow met Soulbrothers van onder andere Wim Soutaer en met special guests Natalia en Sandra Kim!

Zaterdag 12 en zondag 13 december

2020 stond bij Radio 2 helemaal in het teken van Het Jaar van Raymond en dat komt tot een spetterend einde op 12 en 13 december. Die dagen is er vanaf 13 uur een bijzondere hulde in onze Radio 2-app aan Raymond van het Groenewoud. Bereid je voor op een prachtige show met grote namen als Bart Peeters, Laura Tesoro, Bart Kaëll, Paul Michiels en nog veel meer!

Zondag 20 december

Het laatste weekend voor onze 1000 Klassiekers zetten we het kot nog eens op stelten met The Rat Pack Live. De allerbeste crooners gezongen door de beste stemmen van ons land - Gunther Neefs, Helmut Lotti, Sofie, The Jacquelines, Yannick Bovy en onze eigenste Vanessa Vanhove - en dat helemaal gratis en voor niets in de Radio 2-app. Zet je maar al klaar vanaf 18 uur!

Vanaf 25 december beginnen we weer aan ons mooiste moment van het jaar: 1000 Klassiekers. We starten er dit jaar een dagje vroeger mee, op 25 december om 13 uur! Kerstdag is zo meteen nog wat mooier geworden. Ook tussen kerst en nieuwjaar mag je je verwachten aan heel wat livemuziek. Wie of wat, dat kom je snel te weten op onze site! 😉

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!