Radio 2 steunt vandaag alle muziek van bij ons!

vrijdag 27 maart 2020 - 11:45
Radio 2 was altijd al de grootste supporter van de artiesten in Vlaanderen: 30 procent van onze muziek bestaat uit Nederlandstalige nummers en 30 procent van de muziek die Radio 2 draait, is hier gemaakt.  Maar vandaag steekt Radio 2 nog een tandje bij door de hele dag lang enkel muziek van bij ons te draaien.

Onder de noemer ‘Radio 2 Bene Bene!’ (onze muziekproducties zijn tóp!) steunen we, samen met de luisteraars alle artiesten in Vlaanderen en België, live en met veel interactie. Christel Van Dyck, Iris Van Hoof en Kim Debrie houden je dinsdag gezelschap.

Elke weekdag Radio 2 Bene Bene tussen 18u-19u

Dat is niet alles: vanaf dinsdag hoor je tussen 18.00 uur en 19.00 uur elke weekdag non-stop muziek van bij ons onder dezelfde titel: ‘Radio 2 Bene Bene’. Een uur lang, alléén maar artiesten van bij ons. Dat programma vervangt het huidige ‘Lollipop’ dan ook vanaf dinsdag 31 maart.

Huiskamerconcerten in de Radio 2-app

Vorige week al brachten we Vlaamse artiesten naar alle huiskamers met de Beste Buren Huiskamerconcerten, via de Radio 2 app. Meer dan 25.000 Radio 2-luisteraars genoten afgelopen weekend van een live miniconcert van Willy Sommers, Gene Thomas, The Starlings, Bent Van Looy, Metejoor en Sasha & Davy. Ook dit weekend staan er huiskamerconcerten gepland. Nog meer Vlaamse artiesten - onder meer Stef Bos (live vanuit Zuid-Afrika!), Ibe en Bart Kaëll - treden dit weekend aan met een uniek Beste Buren Huiskamerconcert. Kim Debrie is vanuit de studio opnieuw gastvrouw van dienst. Meekijken kan op zaterdag en zondag vanaf 14.30 uur via de Radio 2-app, te downloaden op smartphone of via app.radio2.be.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!