'Thuis' krijgt vervroegde seizoensfinale op vrijdag 24 april

vrijdag 27 maart 2020 - 15:36
De opnames van 'Thuis' liggen al een tijdje stil door het coronavirus, en dat zullen de kijkers binnenkort ook merken. De soap krijgt een voorlopige seizoensfinale op vrijdag 24 april. Op nieuwe afleveringen is het daarna dus nog even wachten.

“Achter de schermen is er hard gewerkt,” zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen. “Nu kunnen we bevestigen dat we de afleveringen van 'Thuis' zoals gepland op antenne kunnen brengen tot en met vrijdag 24 april. Alle scènes waren al ingeblikt voor die periode, maar we wisten twee weken geleden nog niet wat de impact zou zijn van telethuiswerk voor montage en sonorisatie." Dat thuiswerken is dus goed gelukt en de afleveringen voor de komende vier weken zijn daarmee verzekerd. 

 "Het wordt een einde met heel veel suspense, liefde en verrassingen. Ideale cliffhangers om er even noodgedwongen tussenuit te gaan", aldus Hans Roggen. Ook 'Familie' op VTM stopt op vrijdag 24 april. VRT en DPG hebben samen beslist om beide soaps op dezelfde dag voorlopig te laten eindigen.

Wanneer de opnames opnieuw kunnen starten, blijft voorlopig onduidelijk.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!