Kelly Pfaff staat in de finale van Dancing With The Stars: "Er is geen plek op mijn lichaam die geen pijn doet"

donderdag 8 november 2018 - 20:16
Kelly Pfaff zit in de finale van het VIER-programma 'Dancing With The Stars'. Goed nieuws, want dan pas komt haar vader kijken. "Da's de competitiegeest he, dat krijg je er niet uit", lacht ze.

"Er is geen onderdeel aan mijn lichaam dat niet blauw ziet. Maar ik ben niet alleen hoor, ook Jani heeft er last van. We weten niet hoe het komt maar ze zijn van alles aan het uitspoken met ons. Maar ik ben nog altijd blij dat ik mee doe. Die blauwe plekken gaan weg, en als het eens pijn doet, word je dat snel gewoon."

 

Van 8.30 u. tot 23 u. dansen

Kelly doet de laatste twee weken weinig anders dan dansen, zeker sinds ze twee dansen moeten brengen. "Ik moet straks om 8.30 u. in de studio zijn. Op maandag krijgen we onze opdracht en tegen dinsdag moeten we dat volledig onder de knie hebben. Ik doe niks anders dan dansen. Ik zit er tot 23 u. 's avonds, al mogen we gelukkig wel eten en kort pauzeren tussenin."

Voor Kelly wordt het een bijzondere show. "Heel de familie Pfaff zal er zijn. Ze hebben allemaal hun agenda's aangepast. Ik had helemaal niet verwacht dat ik er nog in ging zitten, ik ben tenslotte ook al 42 jaar. Maar ze zeiden dat ze pas zouden komen kijken als ik in de finale zat. Da's de sportmentaliteit, he. Sam ziet dat ik het leuk vind, dus hij zegt dat ik ervan moet genieten. Als het stopt, ga ik het zeker missen. En ook mijn danspartner, ja. Maar ik heb zijn gsm-nummer he, ik kan hem zo nog stalken." (lacht)

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!