Kim presenteert de ochtend op zaterdag: "Ik ga maar één wekker zetten"

vrijdag 6 september 2019 - 15:34
Elke zaterdag springt Kim Debrie vroeg uit de veren. Ze presenteert het ochtendblok tussen zes en acht live vanuit stadsbrouwerij De Koninck in Antwerpen. “Het programma heeft een klaar en duidelijke naam: Kim Debrie”, lacht Kim.

Opstaan doe je op zaterdag voortaan met Kim Debrie. “Ik praat op zaterdagochtend met mensen, bekend of onbekend, voor wie het een opmerkelijk of belangrijk weekend zal worden."

De verhalen primeren in mijn show.

Kim Debrie

Hi Björn Soenens

Elke week belt Kim ook met de Amerika-kenner van de VRT “Ik heb de eer om steeds een date te hebben met Björn Soenens. Wij beginnen eraan om zes uur, maar Björn zit zes uur vroeger dus daar begint het weekend echt pas letterlijk!” Er is één duidelijke afspraak tussen Kim en Björn: “Ik praat met hem over alles, behalve Trump.”

Ik ben een écht ochtendmens, ik heb er superveel zin in!

Vroeg uit de veren

Kim is volledig klaar om vroeg uit haar bed te springen, “Tijdens Plage Préférée stond de wekker om zes uur, nu is het twee uur vroeger. Ik ben een echte ochtendmens, ik heb geen probleem met vroeg opstaan. Het is wel maar één keer in de week dus ik ben een beetje bang voor mijn ritme. En de vrijdagavond is niet echt de avond om vroeg in uw nest te kruipen!”

Dan toch maar meerdere wekkers zetten?  “Ik ga maar één wekker zetten. Sinds de geboorte van mijn dochter slaap ik niet echt vast meer. Als de wekker gaat, kom ik meteen uit bed, ga ik in de douche en spring ik meteen in de auto.”

Luister elke zaterdag naar Kim Debrie vanaf 6 u. op Radio 2.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!