Koen Wauters: "Plots is heel onze agenda leeg"

zaterdag 14 maart 2020 - 08:00
Het zou een feestelijk weekend worden voor Clouseau. Maar door het coronavirus wordt de concerttour voor hun nieuw album uitgesteld. Kim Debrie belt Koen Wauters wakker op zijn eerste vrije dag.

"Het is niet alleen dit weekend, maar ook de komende weken staan er geen concerten gepland", vertelt Koen. "Iedereen laat in de Clouseau-whatsappgroep weten dat ze zich vervelen. Maar kijk, we gaan er niet te veel over zeuren, dat helpt toch niet."

Gelukkig heeft Clouseau een nieuwe app ontwikkeld waarmee je de broers Wauters in je living kan laten optreden. Helemaal virusvrij! "Ik stond daar heel sceptisch tegenover. Ik ben ook helemaal niet zo’n technische gast. Maar nu ik het heb en zie, vind ik het wel machtig. ’t Is iets anders, iets apart. Redelijk indrukwekkend!" Wil je de Tweesprong-app ook eens uitproberen? Dan kan je 'm hier downloaden.

Balletjes in tomatensaus

"Door alle omstandigheden heb ik eigenlijk nog niet naar de reacties op de app kunnen kijken. Mijn kinderen zijn ineens 3 weken extra thuis. Maar goed dat ik 't de komende weken ook rustig heb! Ik moet toch zien dat ze geen vijf weken aan de Playstation vast gaan hangen. Maar dan ga ik hen wel wat alternatieven moeten aanbieden. Back to basics misschien, een gezelschapsspel of een boek. Maar ik denk niet dat ik dat aan mijn pubers verkocht krijg. Maar ik ga het toch proberen! Er zullen toch veel mensen even in hun haar krabben en zich afvragen hoe ze ’t gaan organiseren."

Hoe ziet Koens eerste vrije weekend eruit? "Eerst gaan fietsen en dan uitgebreid met de honden gaan wandelen. Daarna kook ik. Mijn specialiteit is gehaktballetjes in tomatensaus met puree. Met liefde gemaakt en volgens mijn kinderen dik oké!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!