Laura Lynn na relatiebreuk: "Ik heb het gevoel dat het stilletjes aan terug beter gaat met mij"

zaterdag 18 januari 2020 - 09:00
Laura Lynn is terug met een nieuwe single 'Leef je droom'. Een single die haar op het lijf is geschreven, want na de moeilijke periode die ze doorstond toen ze haar relatie zag stranden, heeft ze opnieuw haar weg gevonden. Dat vertelde ze aan Kim Debrie.

"Toen ik de eerste keer de tekst las, dacht ik, 'wauw, dit is echt op mijn lijf geschreven.' Ik hoop dat ook anderen zich erin zullen herkennen", zegt Laura over haar nieuwe single.

"Ik voel me goed wanneer ik muziek kan maken"

Vorige zomer liep de relatie van Laura op de klippen. Zij en haar partner Mathias Lens gingen na een relatie van 8 jaar uit elkaar. "Het was een heel moeilijke periode. Er komt een moment dat je je weer moet herpakken. En dat heb ik dan maar met de nieuwe single gedaan. Er komt ook een nieuw album aan. Ik merk dat ik met muziek toch veel van me kan afzetten. Ik kan me uitleven wanneer ik muziek kan maken, dan voel ik me echt goed."

"Alles achter mij laten of alles vergeten, dat is nog te vroeg"

Er helemaal bovenop is Laura nog niet. "Het is echt wel moeilijk. Alles achter mij laten of alles vergeten, dat is nog te vroeg. Als je je grote liefde kwijt raakt, is het normaal dat het niet van vandaag op morgen beter gaat. Je denkt dit duurt voor altijd, dit is de man van mijn leven. We gaan samen oud worden. En plots is het er niet meer. Dat is wel een heel grote slagMaar je hebt geen keuze, je moet je herpakken. Ik merk dat ik thuis terug mijn weg heb gevonden. Ik heb het gevoel dat het stilletjes aan terug beter gaat met mij", besluit Laura het gesprek hoopvol.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!