Wendy Van Wanten: "Ik durf geen nee te zeggen, dat heeft z'n tol geëist"

zaterdag 18 januari 2020 - 09:00
2019 was geen fantastisch jaar voor Wendy Van Wanten. Ze moest er, op doktersbevel, even tussenuit.

In november ging het licht uit bij Wendy. "Ik heb super veel ambitie. Ik wil nog zo veel doen en durf geen nee te zeggen. Dat in combinatie met de menopauze is me te veel geworden. Dat heeft z'n tol geëist." Ze werd zelfs even opgenomen in het ziekenhuis. "Ik had last van uitslag over heel mijn lichaam. Dat bleek puur van de stress te zijn."

"Het was tijd voor meer me-time. Ik moest meer zorg voor mezelf leren dragen." Aan de kust komt Wendy helemaal tot rust. "Ik ben veel gaan wandelen met mijn honden. Ik heb ook leren breien! Dat heeft me veel deugd gedaan. Ik was afgeleid en creatief bezig. Breien was een beetje therapie!"

Ik ben een sjaal aan het breien voor Frans. Ik wou 'm af hebben tegen kerst, maar 't zal een cadeau voor Valentijn worden!

Wendy Van Wanten

"Ik moest leren om mij niet alles aan te trekken en dingen los leren laten. Ik had zo veel stress in mijn lichaam. Ik was helemaal uit balans. 40 jaar non-stop werken, de menopauze, ... Die stress moest eruit. Daar heeft een psycholoog mij ook bij geholpen. Ik moest mijn hersenen resetten. Dat heeft deugd gedaan. Frans heeft zich over mij ontfermd. Het zijn 2 moeilijke jaren geweest. Maar ik heb gas teruggenomen en nu gaat het beter." Wendy is nog thuis tot eind januari. "Ik ga nu nog veel rusten en genieten. Daarna vlieg ik er terug helemaal in! Ik word ook 60 in februari, dat moet gevierd worden!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!