Straf 80's verhaal van Radio 2-luisteraar Michel: "Plots schoven Kylie Minogue en Jason Donovan bij ons aan tafel op reis in Spanje!"

vrijdag 16 april 2021 - 15:06
Wat een waanzinnig verhaal vertelde Radio 2-luisteraar Michel Cuypers aan Daan Masset in 'Klassiekers van de Jaren 80'! Toen hij eind jaren 80 samen met zijn gezin op vakantie was in Spanje kregen ze op een terrasje plots het gezelschap van de Australische wereldsterren Kylie Minogue en Jason Donovan.

"We waren in Spanje op vakantie met onze twee jonge kinderen. Terwijl zij in het zand aan spelen waren, hadden mijn vrouw en ik een tafeltje op een terrasje in de buurt gevonden. Op een bepaald moment vraagt er een jong koppel aan ons in het Engels of ze erbij mochten komen zitten." Daarop deed het koppel hun verhaal aan Michel en z'n vrouw. "Ze vertelden dat ze in Spanje waren op uitnodiging van een weekblad, en ze lieten ook vallen dat ze beiden in een serie, 'Neighbours' speelden. Voor mij totaal onbekend!"

'Neighbours', de nog onbekende serie voor Michel, startte eind jaren 80 en maakte van de Australische acteurs Kylie Minogue en Jason Donovan wereldsterren. Dat Michel dat niet wist, was ook duidelijk voor het koppel aan de andere kant van de tafel. "De man vroeg mij uiteindelijk, 'jij kent mij niet hé?'. Waarop ik zei, 'nee, wie ben jij dan?' en hij antwoordde, 'ik ben Jason Donovan en dit is Kylie Minogue'. Ik zei dan maar terug 'ik ben Michel Cuypers'. Mijn frank viel maar niet."

"Hadden we maar telefoonnummers uitgewisseld!"

"Het viel mij ook op dat er mensen foto's begonnen te nemen. Ik zei nog tegen mijn vrouw om te lachen, 'zijn wij nu zo beroemd?', maar het ging helemaal niet om ons uiteraard. Het is dan uit de hand gelopen, want er kwamen vrouwen bijna op de man zijn schoot zitten. Ze hebben zich toen verontschuldigd en ze zijn terug naar hotel moeten vertrekken."

"Toen we terug thuis waren, hebben we het toch eens uitgevist wie ze waren. En ja... Het bleken dan toch echte wereldsterren te zijn. Hadden we maar telefoonnummers uitgewisseld", besluit Michel al lachend.

Beluister het hele verhaal

Michel en zijn gezin ontmoetten wereldsterren in de jaren 80!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!