Herbekijk Herexamen met een jonge en strenge Anja Daems op VRT NU!

maandag 5 oktober 2020 - 12:00
Anja Daems
Tijdens de eerste week van oktober brengt Radio 2 jou terug naar de jaren 90 met fantastische muziek. Het leek ons ook het ideale moment om een aantal oude televisieprogramma's vanonder het stof te halen. Op VRT NU kan je nu terug kijken naar FC De Kampioenen, Herexamen en Het Swingpaleis.

FC De Kampioenen

Vanaf 5 oktober kan je op VRT NU weer naar het eerste seizoen van FC De Kampioenen kijken. Beleef opnieuw de fratsen van een voetbalploegje dat niet weet waar de goal staat. Met een voorzitter die slechte worsten draait en kittekatoo doet in de Pussycat. Met de slechtste keeper aller tijden die beroepsmilitair is en veel dagschotels drinkt. Met een garagist die veel gebroken ruiten moet vervangen. En spelersvrouwen die alles beter weten.

Baltazar Boma

Herexamen

Daarnaast kan je ook genieten van 3 afleveringen van Herexamen, met een jonge Anja Daems als een strenge lerares. Een ondeugende Kamagurka en een slimme Axel Daeseleire mogen nog eens hun hersencellen breken op algebra, scheikunde, aardrijkskunde en vaderlandse geschiedenis.

Anja Daems

Het Swingpaleis

Stoelen aan de kant! Gas geven! Ambiance! 2 afleveringen van Het Swingpaleis zullen vanaf nu ook op VRT NU te herbekijken zijn. Felice brengt jou terug in de goede sfeer om te zingen, te dansen en te supporteren voor de meisjes of de jongens.  

Het Swingpaleis

Bekijk hier de afleveringen van FC De Kampioen, Herexamen en Het Swingpaleis op VRT NU

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!