Wat herken jij in onze 90's studio?

maandag 5 oktober 2020 - 07:43
Een hele week lang luisteren we naar de beste platen uit de jaren 90, met op zaterdag de Top 90 van de Jaren 90. We haalden de leukste spullen uit de 90's uit on archief! Welke voorwerpen herken jij?

Sommige zweerden bij cassetjes, anderen pronkten in de 90's met een nieuwe discman. Je kon altijd en overal muziek luisteren, al moest je wel een hele collectie CD's meesleuren. 

Bob-it! Twist-it! Pull-it! In 1996 werd dit verslavend spel geboren. Ook na de jaren 90 was de Bob-it nog steeds zeer populair! Vanaf 1997 moets elke kind een pop van fotograaf  Anne Geddes hebben, of speelde jij liever kapper bij de trollenpopjes?

Batterijen in overvloed in de jaren 90! Je kon op zoek gaan naar je ideale man met 'droomtelefoon' of uren tetris spelen op de Game Boy

Op TV1 maakte Bart Peeters je dromen waar in De Droomfabriek. Kon je niet live kijken? Dankzij de videorecorder nam je alles op en kon je het later rustig inhalen. Of je ging gewoon naar de videotheek om Titanic of Pulp Fiction te huren! 

Naar school ging je met een map van The Simpsons. Op de speelplaats ruilde je dan weer volop flippo's. Vanaf 1991 brachten Samson en Gert hun eerste cassetjes en CD's uit. Op Studio Brussel kon je luisteren naar het komische programma Het Leugenpaleis met Bart Peeters en Hugo Matthysen. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!