Kom naar de Radio 2 Tuindag!

vrijdag 28 april 2017 - 11:00
Op maandag 1 mei trekt Radio 2 opnieuw naar buiten. In het park van Bokrijk zorgen we samen met de Landelijke Gilden voor een goed gevulde gezinsdag.

Plantenmarkt

Van 8 uur tot 18 uur opent een unieke plantenmarkt, een walhalla aan planten en bloemen. Meer dan 200 standhouders bieden alles om je tuin ‘zomerklaar’ te maken. En deze kleurrijke markt wordt de hele dag vergezeld door een nog kleurrijkere waaier aan muziek.

Radio 2 live

‘De Madammen’ starten de dag van 10 tot 12 uur, ze zullen je oren verwarmen met live interviews. Slongs Dievanongs brengt live haar nieuwe single Schoene joenge. Praatgasten van de workshops en standhouders passeren al zeker de revue.

Van 12 tot 13 uur neemt Radio 2 Limburg het over met onder andere foodarcheoloog Jeroen Van Vaerenbergh. Jawel, hij is kok én archeoloog, maar op 1 mei ontdek je er alles over! En de dag eindigt met ‘De Topcollectie’

bokrijk tuindag

Feest in je tuin

Naast de live muziek kan je ook genieten van aangepaste gezinsactiviteiten. Onder het thema ‘Feest in je tuin’ zorgt de Landelijke Gilden voor een vol programma. Van 13 uur tot 17 uur vinden meerdere workshops plaats. Maar ook een geleid bezoek aan het arboretum is een echte aanrader. 

Dus voor wie op zoek is naar een dag vol stralende kleuren, aangename muziek een hopelijk een straaltje zon is er maar één adres: Het Domein Bokrijk in Genk.

Deze dag is volledig gratis!

De parking kost € 7.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!